«Επίπεδο... δάπεδο»

Την αποτυχία του προσπαθεί να καλύψει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης σύμφωνα με τον Θοδωρή Καρυπίδη. Βέβαιος για την άδεια του Άρη.

[googlead][/googlead]

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Άρη, Θοδωρής Καρυπίδης και τόνισε ότι με όσα φέρεται να κατέθεσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιδιώκει να καλύψει τη δική του αποτυχία. Εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητά του για την εξασφάλιση άδειας. Αναλυτικά είπε:

Για τις μεταγραφές:

«Αυτά είναι θέματα που τα χειρίζεται ο κύριος Μυροφορίδης. Ο Παύλος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα και θα συνεχίσει να την βοηθάει, γιατί πάμε καλά».

Για την αδειοδότηση:

«Τους αφήνουμε να πιστεύουμε ότι θα έχουμε πρόβλημα. Τα όνειρα είναι όνειρα, χαρά στον κοιμισμένο. Δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και όλα θα είναι όπως πρέπει».

Για όσα είπε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

«Αυτά που γράφονται και είδα και χθες στον κ. Θωμαίδη με έκαναν να αναρωτιέμαι, γιατί δεν τα είπε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι αστεία. Ρίχνει λάσπη σε όλες τις ομάδες. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε. Έχει καταφέρει και έχει όλο τον κόσμο απέναντί του. Κατηγορεί παίκτες, ποδοσφαιριστές, η συμπεριφορά του είναι ελεεινή σε όλα τα επίπεδα.

Από όλα αυτά που λέει, δεν ισχύει τίποτα. Εμείς ως Άρης, θα κινηθούμε νομικά, γιατί προσπαθεί να αναστατώσει την ομάδα. Μία ο Ζουράρις, μία ο Καλαϊτζίδης προσπαθούν να αναστατώσουν τον Άρη. Κανείς δεν το καταφέρνει, όμως, γιατί εμείς τόσο δυνατοί, συσπειρωμένοι και θα συνεχίσουμε έτσι».

Γιατί το κάνει αυτό;

«Να καλύψει την αποτυχία τη δική του. Περνούσε και έβριζε τον κόσμο μας στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επίπεδο… δάπεδο. Στις πρώτες αγωνιστικές ο Απόλλων έπαιζε με την Βέροια και ήμουν στο γήπεδο. Η διαιτησία ήταν 90-10 υπέρ του. Έβριζε τους παίκτες της Βέροιας, τον έβριζαν οι δικοί του παίκτες και δεν αποβλήθηκε. Δεν τον θέλει κανένας παίκτης του.

Προσπαθεί να καλύψει την αποτυχία του με όλα αυτά που κάνει. Είναι αστεία όλα αυτά. Γιατί δεν βγήκε να τα πει τότε; Τον Άρη, πάντως, δεν μπορεί να τον αγγίξει, γιατί έχει έναν στόχο για να ανέβει την κατηγορία. Έμπλεξε όλον τον κόσμο για να τρέχουν στα δικαστήρια χωρίς κανέναν λόγο. Γελάει ο κόσμος μαζί του. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Πρέπει για όσα κάνει να τον αποβάλουν από το ποδόσφαιρο. Να μην ασχολείται με ομάδες. Αν και δεν βλέπω να ασχολείται για πολύ ακόμη με τέτοιες αποτυχίες. Την Πέμπτη έχει συμβούλιο στη Football League κι εκεί θα ειπωθούν πολλά. Ο κ. Καλαϊτζίδης δεν έρχεται ποτέ, βέβαια, αλλά θα τα πούμε όλα εκεί».

Τι θέλει να πει στον κόσμο του Άρη:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Προσπαθώ να κρατάω χαμηλούς τόνους. Έχουμε περάσει πολλά στον Άρη. Φέτος είμαστε πολύ καλά. Δεν θέλω να τάζω πράγματα. Φέτος έχουμε έναν στόχο, του χρόνου θα έχουμε άλλον. Έχουμε σχέδια και βλέπουμε σιγά-σιγά τι γίνεται».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 16:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep