Αυτοί είναι οι υποψήφιοι

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος

Παρασκευόπουλος ως πρώτη μεταβατική λύση, Δημητρίου και Γκόφας είναι οι υποψήφιοι για τον πάγκο του Παναιγιάλειου.

[googlead][/googlead]

«Μιλήσαμε με δύο - τρεις προπονητές. Θα κρίνουμε ανάλογα με τι συμφέρει την ομάδα» δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM Πάτρας ο νέος αντιπρόεδρος του Παναιγιάλειου Δήμος Κασκαντίρης.

Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι έχει θέσει γερή υποψηφιότητα ο Πέτρου Δημητρίου για να διαδεχτεί τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ωστόσο δεν αποκάλυψε τα άλλα ονόματα της λίστας.
 
Οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι στο κάδρο βρίσκονται επίσης οι Χρήστος Παρασκευόπουλος και Μίλτος Γκόφας. Ο πρώτος είναι ο τωρινός προπονητής της ομάδας Νέων του Παναιγιάλειου και θεωρείται φαβορί ως πρώτη μεταβατική λύση.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι όταν έγινε η πρόσληψη του Παναγιώτη Γκουτσίδη (μετά το διαζύγιο με τον Νίκο Κουρμπανά), ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι η «προαγωγή» του Παρασκευόπουλου αποτελούσε την πρώτη του εναλλακτική λύση, επειδή πιστεύει στις δυνατότητες του. Είχε καθοδηγήσει, άλλωστε, και την πρώτη ομάδα σε 19 αγώνες το 2015-16.

Από την άλλη ο Γκόφας έχει εργαστεί στη Football League το 2012-13 (10 αγώνες στο Βύζαντα Μεγάρων) και έχει πολυετή εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Πανηλειακό, Καλαμάτα, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Ιάλυσο, Αχαϊκή και εσχάτως Πέλοπα Κιάτου (τον ανέλαβε 29 Οκτωβρίου 2017).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep