Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σφιχτή πολιτική

Σφιχτή πολιτική θα ακολουθήσει η Αναγέννηση Επανομής και δεν θέλει να βάλει οικονομικές υποχρεώσεις που να μην μπορεί να καλύψει. Σφιχτή πολιτική θα ακολουθήσει η Αναγέννηση Επανομής και δεν θέλει να βάλει οικονομικές υποχρεώσεις που να μην μπορεί να καλύψει.

Στην Επανομή περιμένουν να δουν πως θα καθοριστούν τα έσοδα της ερχόμενης σεζόν ώστε να προχωρήσουν στον σχεδιασμό.

Η τελευταία δόση της χορηγίας του ΟΠΑΠ δίνει μια ανάσα στις ομάδες της Football League που ακόμη ψάχνουν τρόπο να κλείσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις. Στην Αναγέννηση Επανομής το μόνο δεδομένο είναι πως θα ακολουθήσουν την ίδια πολιτική και την σεζόν που έρχεται με λύσεις που να μπορούν να καλύψουν οικονομικά. 

Τα μηνύματα που πήραν από την σεζόν που τελειώνει είναι απογοητευτικά και περιμένουν τα έσοδα να μειωθούν περισσότερο για το 2012-13. Ο σχεδιασμός έχει αρχίσει για την ερχόμενη σεζόν, αλλά πρώτα θα πρέπει να καθοριστεί αν θα υπάρξει χορηγία από τον ΟΠΑΠ και τηλεοπτικό συμβόλαιο για να γνωρίζουν πως θα κινηθούν. 

Οι συζητήσεις που έχουν γίνει είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, τόσο για το θέμα του ρόστερ, όσο και για το θέμα του προπονητή. Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για συνεργασία δίνει μια ανάσα για ποδοσφαιρική ενίσχυση, ενώ ο Νίκος Κολομπύρδας που προέρχεται από την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ είναι ο άνθρωπος που μπορεί να διαχειριστεί τους παίκτες που θα προέρχονται και από τον Δικέφαλο.

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιούνιος 2012 18:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep