Σκοράρει ανά 87 λεπτά!

Μετά το κύμα φυγής από τον ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος πήρε το... όπλο του και έγινε ο πρώτος σε συχνότητα σκοραρίσματος στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

[googlead][/googlead]

Τέσσερις βασικοί κρίκοι της μεσοεπιθετικής αλυσίδας του ΟΦΗ «έσπασαν» (αποχώρησαν λόγω των οικονομικών προβλημάτων οι Χαντί, Ορτέγκα, Μάρτος, Κουσκουνάς συν τον Ογκμποε), όμως έκτοτε πήρε το... όπλο του ο Δημήτρης Μάνος.

Ο 23χρονος παίκτης έχει πετύχει τα 4 από τα τελευταία 5 γκολ του ΟΦΗ, έχει υπογράψει τα δύο σερί «τρίποντα» με ΑΟ Χανιά Κισσαμικό και Παναιγιάλειο και εμφανίζεται πλέον πρώτος στη συχνότητα σκοραρίσματος.

Ο Μάνος κουνάει πλεκτό ανά 87 λεπτά στο φετινό πρωτάθλημα (είχε δράσει και στο 6-0 επί του Αιγινιακού στις 12/11) τη στιγμή που οι υπόλοιποι παίκτες της κατηγορίας -πλην ενός- χρειάζονται περισσότερα από 100' κατά μέσο όρο.

Υπάρχει, βέβαια, και ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Εργοτέλη που έχει γκολ ανά 73 λεπτά, όμως δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά με τον Μάνο η δική του επίδοση. Και τούτο διότι ο επιθετικός του ΟΦΗ έχει 5 γκολ στο πρωτάθλημα σε 6 συμμετοχές, ενώ ο μέσος του συμπολίτη έχει να επιδείξει ένα τέρμα σε 5 ολιγόλεπτες εμφανίσεις.

Από τους τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος ο Ούγκο Κάιπερς του Εργοτέλη (6 γκολ) σκοράρει ανά 147', ο Σωτήρης Τσιλούλης του Απόλλωνα Λάρισας (5) ανά 127', ο Παναγιώτης Μωραΐτης της Παναχαϊκής (5) ανά 154' και ο Γιάννης Λουκίνας της ΑΕ Καραϊσκάκης (5) ανά 171'.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep