Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δεν ανησυχούν για Μανουσάκη

Αν και οικογενειακό το φιλικό που έδωσε η επαγγελματική ομάδα κόντρα στην Κ20 την Τετάρτη, αποτέλεσε ένα δυνατό τεστ ενόψει των πλέι οφ.

Ο Γιάννης Ματζουράκης είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες του να εφαρμόζουν στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης όσα δουλεύουν στην προπόνηση όλες αυτές τις ημέρες κατά την προετοιμασία τους για τους αγώνες μπαράζ και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μας.

 

Μια κλωτσιά που δέχτηκε ο Μανουσάκης ναι μεν θα τον κρατήσει μια-δυο μέρες εκτός για προληπτικούς λόγους, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα δώσει το παρών στην πρεμιέρα. Για την ιστορία το αποτέλεσμα έληξε με 2-1 υπέρ των «μεγάλων» της ομάδας μας.

 

Να σημειωθεί ότι προς το τέλος της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητή, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στην ενδεκάδα της επαγγελματικής ομάδας χαρίζοντας μερικές ωραίες ποδοσφαιρικές στιγμές, αποσπώντας μάλιστα και πολλά θετικά σχόλια αλλά και πειράγματα από τον άλλοτε προπονητή του και ποδοσφαιρικό του μέντορα Γιάννη Ματζουράκη.

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούνιος 2012 16:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep