Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με δύο πέναλτι ο Πιερικός

Με νίκη έκλεισε τη σεζόν ο Πιερικός, ο οποίος στο Στάδιο της Κατερίνης επιβλήθηκε 2-1 της Ακαδημίας Πλαταμώνα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30' με τον Ταφαρλή, ο οποίος είχε δεχτεί πάσα από τον Κυρτέγο. Στο 61' ο Τσικαδέρης ανατράπηκε από τον Σιαμάνγκα, ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεσή του και δεν αστόχησε. Τρία λεπτά αργότερα ο Πιερικός κέρδισε εκ νέου πέναλτι, το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν. Ακόμα και οι ίδιοι απόρησαν. Ήταν στο 64', λοιπόν,όταν ο Μιχαηλίδης βρέθηκε πεσμένος στην αντίπαλη περιοχή. Πήρε το πέναλτι, το εκτέλεσε και έγραψε το 2-1. Παρά τις πολλές αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές, ο ρυθμός του φιλικού δεν έπεσε και σημειώθηκαν αρκετές φάσεις.

 

Πιερικός: Τσιντώτας (46' Συμεωνίδης), Λαζαρίδης (46 Παπατολιος), Νίκου (28 λ.τρ. Λαγδάρης) (69' Παναγιωτίδης), Κραγιόπουλος (46' Καρτσαμπάς), Κωτσιόπουλος (58' Ζανέτας), Πουρσανίδης (63΄' Σκούρτι), Σιδηρόπουλος (46' Τσικαδέρης), Παπαδόπουλος (46' Ζούκας), Ελευθεριάδης (66' Τσιώνης), Μιχαηλίδης, Σεχολάρι (46΄Βραχνός).

 

Ακαδημία Πλαταμώνα: Σαρπότας (29' Τσαρούχας) (60' Μαϊνάρας), Σδούγκας, Αθανασίου (24' Ρόκας), Στούμπος, Ταφραλής, Παπαγιαννόπουλος, Κυπαρισσόπουλος, Μακράκης, Κυρτέγος, Καλαμπάκας, Ταρασιάδης. Στο β' έπαιξαν και οι: Τζόβας, Σιαμάνγκας, Καμπερίδης, Τζον, Ταπατάς, Συκιώτης, Λαμπριανίδης, Ζαβαντίας.

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούνιος 2012 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep