«Υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Άρη στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός, που πάντως εξέφρασε παράπονα για την παρουσία κάποιων παικτών- Ντούνης: «Η ομάδα ήταν κουρασμένη». 

[googlead][/googlead]

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει και ο Δημήτρης Σπανός είδε για και πάλι τους παίκτες του να... σπαταλάνε σημαντικές ευκαιρίες. Μάλιστα ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» στην συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τα παράπονά του για την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών του με χαρακτηριστικότερη ατάκα: «Υπάρχουν παιδιά που δεν μπορούν». Αναλυτικά: 

Η αρχική τοποθέτηση: «Δεν ξέρω αν περάσουν κάποιοι αντίπαλοι από εδώ. Ήρθαμε με όρεξη να πιέσουμε, αλλά 4-5 εξόφθαλμες φάσεις που είχαμε, δε καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Όταν φτάνει σε αυτό το σημείο το παιχνίδι, στο τέλος πήγαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, να ηρεμήσουμε τώρα γιατί μας έλειψε η ηρεμία σήμερα, και μετά τις γιορτές θα επανέλθουμε. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο». 

Για το αν ήταν τυχερός ο Άρης στο τέλος: «Άτυχος είναι. Έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι γιατί είχαμε 4-5 ευκαιρίες. Όταν βάζεις το παιχνίδι στη ρουλέτα, μπορεί να είναι και έτσι όπως τα λες». 

Για την αλλαγή του Καπνίδη: «Δεν τελείωσε εκεί το παιχνίδι. Όταν φτάνεις στο 83' και κάνεις αυτό που έκανα, είναι το τελευταίο που μπορεί να κάνει ένας προπονητής για τη νίκη». 

Για το επιθετικό παιχνίδι που κόντεψε να στοιχίσει στον Άρη: «Το είπα και με τον ΟΦΗ. Όταν κάνεις ευκαιρίες δε πρέπει να το χάσεις. Σήμερα κινδυνεύσαμε. Άλλο να έρθει 0-0 και άλλο να το χάσεις έτσι». 

Για τις μεταγραφές: "Δεν μπορώ να σας πω κάτι, αλλά θα μιλήσω με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν παιδιά που δε μπορούν και αυτό φαίνεται χωρίς να είσαι προπονητής».

Από την πλευράς του ο Μάρκος Ντούνης, μίλησε για κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Δεν θέλω να σας πω δικαιολογίες, αλλά η ομάδα ήταν κουρασμένη. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε κάθετο παιχνίδι. Έγιναν κάποιες φάσεις και στο τέλος κινδυνέψαμε να χάσουμε και το παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά ώστε να αλλάξουμε την εικόνα μας. Πρέπει να δείχνουμε ότι είμαστε φαβορί σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα μείνουμε πρώτοι ως το τέλος».

Τέλος σε ερώτηση για το αν η ομάδα του Άρη μπορεί να ανταγωνιστεί ομάδες Super League, ο μέσος του Άρη πρόσθεσε: «Κατά την γνώμη είναι αρκετά έτοιμοι. Όχι απλά να ανταγωνιστεί, αλλά να είναι και στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

ΠΗΓΗ: Allaboutaris.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017 17:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep