«Σκασμένος» ο Βαζάκας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι με πανομοιότυπο τρόπο και ο Γιώργος Βαζάκας ψάχνει «αντίδοτο». 

[googlead][/googlead]

Ένα ακόμα ατομικό λάθος κόστισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας σε εκτός έδρας παιχνίδι. Οι Θεσσαλοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ απέναντι στη Βέροια από το... πουθενά λόγω λανθασμένης εκτίμησης του τερματοφύλακα, Γκέκα με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να πάρουν κάποιο βαθμολογικό όφελος.

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από την Καρδίτσα και ο Γιώργος Βαζάκας ήταν «σκασμένος» καθώς ακόμα και τη Δευτέρα προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε η ομάδα του. Μάλιστα πλέον για τον τεχνικό της Αναγέννησης αποτελεί «στοίχημα» να βρει λύση στο συγκεκριμένο θέμα εν όψει της συνέχειας.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κιτρινόμαυροι» τη Δευτέρα (18/12) έκαναν χαλάρωμα και ήδη στρέφουν το βλέμμα τους στον εντός έδρας αγώνα με την Σπάρτη (21/12). Ένα παιχνίδι για το οποίο δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. 

Τέλος σε διοικητικό επίπεδο, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News ο Κλάους Μίλερ επικοινώνησε με τους ανθρώπους της Αναγέννησης και τους διαβεβαίωσε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα βρίσκεται στη θεσσαλική πόλη προκειμένου να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες προς το ποδοσφαιρικό τμήμα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 18 Δεκέμβριος 2017 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep