Έτοιμος για το ντέρμπι

Ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Σουρωτής, η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

[googlead][/googlead]

Τα... ρέστα του για ένα θετικό αποτέλεσμα θα παίξει ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/12, 17:00). Οι Κρητικοί προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή και γνωρίζουν καλά πως αν μείνουν «όρθιοι» στην Θεσσαλονίκη θα πάρουν τεράστια ώθηση τόσο στον βαθμολογικό όσο και στον ψυχολογικό τομέα. Άλλωστε μιλάμε για κάτι το οποίο δεν έχει πετύχει καμία ομάδα μέχρι στιγμής. Αντίθετα σε περίπτωση ήττας μάλλον η πρώτη θέση θα αποτελέσει πολύ μακρινό στόχο έστω και αν ακόμα το πρωτάθλημα έχει πολύ… δρόμο. 

Από κει και πέρα οι «μελανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (16/12) με μια προπόνηση στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Σουρωτής. Δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο (εκτός είναι οι Ορτέγκα, Μάρτος και Κοιλιάρας) και έτσι την αποστολή αποτελούν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Κουτσιανικούλης, Λεάλ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep