«Στο μυαλό μας…»

Ο Μπάμπης Παυλίδης προσπάθησε να εξηγήσει το νωθρό ξεκίνημα του Άρη στα παιχνίδια και τόνισε πως στο καλό διάστημα της ομάδας η Δόξα δεν... υπήρχε στο γήπεδο. 

[googlead][/googlead]

Ένα ακόμα «διπλό» και μάλιστα σε ντέρμπι είχε την υπογραφή του Μπάμπη Παυλίδη. Ο μέσος του Άρη έδωσε το παρών στην Συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Δόξα Δράμας, και συμφώνησε με τον Δημήτρη Σπανό ότι η απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς δεν ήταν καλή. Μάλιστα έδωσε την δική του εξήγηση λέγοντας πως είναι θέμα μυαλού. 

Αρχικά ο Μπάμπης Παυλίδης τόνισε: «Ήρθαμε σε αυτό το ματς όπως και σε κάθε ματς να παίξουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Δόξα Δράμας. Κάποιοι το αντιμετώπιζαν ως ένα ντέρμπι πρωταθλήματος. Εμείς δεν το βλέπαμε έτσι. Εμείς το αντιμετωπίζαμε ως ένα ακόμα παιχνίδι. Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά και στο τέλος κερδίσαμε.

Δεν κάναμε καλή εμφάνιση, σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο προπονητής μας. Δουλέψαμε σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας να έχουμε εμείς την κατοχή της μπάλας. Να δείξουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε, μπήκαμε διαφορετικά όπως πρέπει να μπαίνουμε. Ήρθαν τα γκολ και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για το νωθρό ξεκίνημα του Άρη στα περισσότερα παιχνίδια:

«Είναι στο μυαλό μας. Μπαίνουμε με χαλαρότητα. Θεωρούμε πως ό,τι και να γίνει φέτος θα κερδίσουμε τα παιχνίδια. Πρέπει να το αλλάξουμε. Στα περισσότερα παιχνίδια όταν δεχόμασταν γκολ, στην συνέχεια παίζαμε πιο αποφασιστικά».

Για την φάση του νικητήριο γκολ:

«Είχε προηγηθεί μια φάση πριν με τον Διαμαντόπουλο. Του είχα ζητήσει να μου δώσει τη μπάλα πιο γρήγορα, το έκανε, εγώ έκανα το κοντρόλ και σούταρα».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Ο κόσμος ήταν αυτός που μας έδωσε ώθηση και όταν χάναμε. Τον ευχαριστούμε. Να του δίνουμε μόνο χαρές από δω και πέρα».

Για το αν φάνηκε η διαφορά στην βαθμολογία με την Δόξα Δράμας:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε η διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε όπως έπρεπε, δεν υπήρχε Δόξα μέσα στο γήπεδο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017 19:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep