Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διακοπές με άδειες τσέπες

Ο Γκέρμαν Νταντίδης σε προσπάθεια του από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Ο Γκέρμαν Νταντίδης σε προσπάθεια του από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Στην Αναγέννηση Γιαννιτσών περιμένουν ειδοποίηση για να «στείλουν» χρήματα στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν για διακοπές με άδειες τσέπες.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων της Football League έζησαν φέτος πολύ δύσκολες στιγμές, αφού δεν υπήρχε ρευστότητα σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος και αυτό συνεχίζεται μέχρι και τώρα. Τα ελάχιστα έσοδα από τους χορηγούς και την λίγκα δεν έδωσαν άνεση στους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, αφού στις περισσότερες ομάδες δεν έφτασαν ούτε για τα έξοδα κίνησης.

Στα Γιαννιτσά που είχαν προϋπολογισμό για την τρίτη κατηγορία και ξαφνικά βρέθηκαν στην Football League ήταν ακόμη χειρότερα τα δεδομένα. Μέσα στη σεζόν υπήρξαν απεργίες των ποδοσφαιριστών που δεν είχαν χρήματα για να βάλουν ούτε βενζίνη για στο αυτοκίνητο για να πάνε στην προπόνηση. Αυτό δεν λύθηκε μέσα στην χρονιά και τώρα, στο τέλος της σεζόν, η νέα καθυστέρηση στην καταβολή της τελευταίας δόσης από τον ΟΠΑΠ δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στην εξόφληση των ποδοσφαιριστών.

Η σεζόν τελείωσε, οι περισσότεροι έκλεισαν την θητεία τους στην Αναγέννηση και πλέον ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Τομπάζης περιμένει να τον ενημερώσουν από τη διοίκηση για τα δεδομένα που θα ισχύσουν ενόψει της νέας σεζόν. Οι αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό αναμένεται να είναι πολλές, αλλά θα χρειαστεί χρόνος για να γνωρίζουν όλες οι πλευρές πως θα κινηθούν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep