Το… τρις εξαμαρτείν

Τα ατομικά λάθη που έχει «πληρώσει» μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας παιχνίδια της η Αναγέννηση Καρδίτσας- Παρατηρήσεις από Βαζάκα στην προπόνηση της Τρίτης. 

[googlead][/googlead]

Η μηδενική... συγκομιδή σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι «κιτρινόμαυροι» μακριά από το «σπίτι» τους κάνουν ατομικά λάθη και τα έχουν «πληρώσει» ακριβά. Το FLNEWS σας «θυμίζει» ποια είναι αυτά.

Αρχικά στην πρεμιέρα κόντρα στην Δόξα Δράμας, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ με πέναλτι μετά από χέρι μέσα στην περιοχή του Κωνσταντινόπουλου, σε μια λάθος εκτίμηση του 22χρονου ακραίου αμυντικού. Στην επόμενη έξοδο της ΑΣΑ, στην Καλαμαριά, ο Καρρίκι γίνεται ο «μοιραίος» για την ομάδα του καθώς στην φάση του 1-0 από τον Μπρίτο, δεν απομακρύνει την μπάλα και αυτή φτάνει στον Βραζιλιάνο που την στέλνει στα δίχτυα. Τελευταίο «κρούσμα», την Κυριακή κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Με το σκορ στο 1-1, ο Ποζατζίδης γυρίζει λανθασμένα την μπάλα στον τερματοφύλακά του και δίνει την δυνατότητα στον Λουκίνα να βάλει σε θέση οδηγού εκ νέου την ομάδα του.

Μάλιστα στην προπόνηση της Τρίτης (5/12) ο Γιώργος Βαζάκας έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να είναι πιο προσεκτικοί στην συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Αναφορικά με το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως φυσική κατάσταση, με όλους τους παίκτες στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 15:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep