«Σε θέση ανόδου ως το τέλος...»

Σύνθημα νίκης από τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

[googlead][/googlead]

Την πεποίθηση πως ο ΟΦΗ θα πάρει τη νίκη που θα τον φέρει σε θέση ανόδου εξέφρασε ο Φώτης Τσάλος εν όψει της αναμέτρησης της Δευτέρας (4/12.17:00, ΕΡΤ WEB TV) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα στα τελευταία ματς και ευχήθηκε στους οπαδούς των δύο ομάδων να απολαύσουν το παιχνίδι. 

Εκτίμησε παράλληλα ο Τσάλος ότι ο ΟΦΗ θα ανέβει σε θέση ανόδου και θα μείνει εκεί ως το φινάλε του πρωταθλήματος. Αναλυτικά ανέφερε:

«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε υψηλό επίπεδο κόντρα στον συμπολίτη μας Εργοτέλη, στο Παγκρήτιο στάδιο. Για μας η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, από τη στιγμή που στόχος είναι το πρωτάθλημα και τη ζητάμε σε κάθε παιχνίδι. Εύχομαι τα δυο σωματεία της πόλης, να απολαύσουμε το παιχνίδι. Όπως προανέφερα, για μας η νίκη είναι πολύ σημαντική, στην προσπάθεια που κάνουμε να ανέβουμε κατηγορία. Ανεβαίνουμε στη δεύτερη θέση, που είναι θέση ανόδου και εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα ξαναπέσουμε ποτέ από τις δυο πρώτες θέσεις.

Η ομάδα μας με τις τελευταίες εμφανίσεις και νίκες, την πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, δείχνει ότι είναι στην κατάσταση που θέλουμε. Έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια για εμάς, αλλά τα βλέπουμε ένα ένα. Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ σε ώριμα πλαίσια να στηρίξει την ομάδα μας και σε αυτό το παιχνίδι για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για το στόχο που έχουμε θέσει. Επίσης εύχομαι στον Εργοτέλη, που είναι ομάδα της πόλης, να τα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 22:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep