Τακτική στην Καρδίτσα

Πλάνα χωρίς τον τιμωρημένο Κωνσταντινόπουλο στην Αναγέννηση Καρδίτσας για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης- Γεύμα σε πολύ καλό κλίμα για τους «κιτρινόμαυρους». 

[googlead][/googlead]

Με την καλυτερη δυνατή ψυχολογία από τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, συνεχίζεται η προετοιμασία της Αναγέννηση Καρδίτσας για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης (3/12). Στην προπόνηση της Παρασκευής (1/12) ο Γιώργος Βαζάκας έριξε το βάρος στον τομέα της τακτικής. Εκτός πλάνων του τεχνικού των Θεσσαλών είναι ο Κωνσταντινόπουλος που αποβλήθηκε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Από κει και πέρα την ευκαιρία να βρεθούν για μια ακόμα φορά εκτός γηπέδου είχαν οι «κιτρινόμαυροι» καθώς την Πέμπτη (30/11) γευμάτισαν σε κρεπερί ιδιοκτησίας οπαδού της ομάδας. Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ένα γευστικό απόγευμα απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Αναγέννησης την Πέμπτη (30/11). Μία ημέρα μετά το θετικό αποτέλεσμα στην αυλαία των Ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΛ, η ομάδα μας βρέθηκε στην κρεπερί «La Belle» (Λάμπρου Σακελλαρίου & Τερτίπη), «δραπετεύοντας» από την καθημερινότητα των απαιτητικών προπονήσεων και την αγωνιστική προετοιμασία για το Κυριακάτικο (3/12) εκτός έδρας παιχνίδι στην Άρτα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη.

Ο ιδιοκτήτης κ. Κωνσταντίνος Κοτρώτσιος και υποστηρικτής της ομάδας υποδέχτηκε με ζέση το αγωνιστικό τμήμα προσφέροντας ποικιλία από κρέπες και βάφλες με τους παρευρισκόμενους να ευχαριστιούνται νόστιμο φαγητό σ’ ένα ωραίο περιβάλλον. Για πολλοστή φορά αναδείχθηκε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας η οποία παρουσιάζεται πανέτοιμη για τη συνέχεια. Άπαντες ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη και τους συνεργάτες του για την πρωτοβουλία που έλαβαν και τους ευχήθηκαν καλές δουλειές. Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Κοτρώτσιος ευχήθηκε νίκες και επιτυχίες στους ανθρώπους της Αναγέννησης».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep