Παναιγιάλειος γοήτρου και ψυχολογίας

Ο Παναιγιάλειος πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Παναιγιάλειος πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδδα του Αιγίου σημείωσε σπουδαία νίκη (1-0) κόντρα στον Πανιώνιο σε ένα σημείο που τη χρειαζόταν για τη νέα.. αρχη.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Κουρμπανά, ο Παναιγιάλειος είχε μπροστά του το απαιτητικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Η νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Κόκκορη ήταν αυτό που χρειαζόταν για να αλλάξει τα δεδομένα στα αποδυτήρια και να πιστέψει η «Μαύρη Θύελλα» για το καλύτερο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αιγίου είχε πολύ καλή παρουσία, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από την επιθετική γραμμή του Πανιωνίου και έφτασε στη νίκη μετά από μια καλή εμφάνιση και με το μειονέκτημα της αποβολής του Κοντοχρήστου (58') να την αφήνει με παίκτη λιγότερο γα παραπάνω από μισή ώρα αγώνα.

Τόσο ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, όσο και ο υπηρεσιακός των γηπεδούχων, Αλέξης Σπυρόπουλος, έδωσαν χρόνο σε ποδοασφαιριστές που δεν αγωνίζονται συχνά, αλλά αυτό επηρέασε περισσότερο τους Κυανέρυθρους. Από τον 7ο όμιλο πήραν την πρόκριση ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος, με τον Άρη και τον Παναιγιάλειο να μένουν εκτός συνέχειας.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 7ος όμιλος
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0 
ΓΚΟΛ: 51' Κόκκορης
ΚΟΚΚΚΙΝΗ: 58' Κοντοχρήστος (2η κιτρ.)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Ρέλλας. Κοντοχρήστος. Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης (46' Ντέμο), Κριστέτο (76' Κανάλς), Γκούφας (61' Γκούμας), Κόκκορης, Σταματής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (60' Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (60' Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46' Σπιριντονόβιτς), Ντουρμισάι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνου, Φραγκούλης (Πρέβεζας)

Last modified onΠαρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017 00:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep