Τέλος ο Κουρμπανάς

Αναμενόμενο το διαζύγιο του Παναιγιαλείου με τον Νίκο Κουρμπανά. Τρίτη απόλυση από το καλοκαίρι! Φαβορί ο Γκουτσίδης.

[googlead][/googlead]

Παρελθόν αποτελεί για τον Παναιγιάλειο ο Νίκος Κουρμπανάς. Μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΑΟ Τρίκαλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος καθοδήγησε τους Αιγιώτες σε επτά ματς (5 στη Football League, 2 στο Κύπελλο). Ο 55χρονος προπονητής είχε απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα.

Από εδώ και στο εξής η «Μαύρη Θύελλα» πρέπει να ψάξει για τον διάδοχο του Κουρμπανά και όπως σας έχει ενημερώσει το FL News φαβορί είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 δούλεψε ξανά στην ομάδα, σε 23 ματς. Ένα ακόμη όνομα που ίσως κληθεί να αναλάβει είναι ο ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, νυν τεχνικός των Νέων της ομάδας, ο οποίος το 2015-2016 ήταν πρώτος προπονητής του Παναιγιάλειου (19 ματς).

Υπενθυμίζεται ότι οι Αιγιώτες το καλοκαίρι απέλυσαν τον Δημήτρη Σπανό, ακολούθως τον Σπύρο Μπαξεβάνο πριν καν κοουτσάρει σε επίσημο ματς, και επέλεξαν τον Κουρμπανά. Ο τελευταίος, μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας (27/11) σε επικοινωνία που είχε το FL News μαζί του τόνιζε ότι είναι αποφασισμένος - όσο είναι στο Αίγιο - να παλέψει. Άρα, το διαζύγιο είναι απόφαση της ΠΑΕ. Όποιος αναλάβει, θα είναι ο τέταρτος διαφορετικός προπονητής και ενώ έχουν δοθεί μόλις πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι βέτο φέρεται να έθεσε ο χρηματοδότης και αντιπρόεδρος, Νίκος Κυριαζόπουλος για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αφού στο ΔΣ προφανώς και εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις για το ζήτημα του προπονητή και αν έπρεπε να βγει διαζύγιο. 

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά. Ευχαριστούμε τον Κορίνθιο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας μας θα γίνει υπό τις οδηγίες τού Αλέξη Σπυρόπουλου».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 23:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep