Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έχασε στα Τρίκαλα η ΑΕΛ

Την ήττα με 2-1 γνώρισε η ομάδα του κάμπου από τον ΑΟΤ με 2-1.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Κόκκινος (34') και Τσάτσος (36'), ενώ για την ομάδα της Λάρισας μείωσε ο Μπεσέντι στο 63'. Το φιλικό έγινε κάτω από πολύ ζέστη, ενώ ήταν το τελευταίο των «βυσσινί» για τη φετινή περίοδο. Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας δοκίμασε τον Τριανταφυλλόπουλο (προέρχεται από ομάδα της Αλεξανδρούπολης), τον Μπόντε (Απόλλων Λάρισας), τον Μακράκη (Ακαδημία Πλαταμώνα) και τον Παπαχρήστο (Μελιβοία).

 

Τρίκαλα: Ζαφείρης, Γούτσιος, Ανδρέου, Παπαγιαννόπουλος, Δ. Τεντολούρης, Α. Πολύζος, Θ. Πολύζος, Τσάτσος, Πολυζόπουλος, Α. Τεντολούρης, Κόκκινος. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Νικολαϊδης, Καρκαντάς, Μαλτέζας, Τασιόπουλος, Νάκου, Μπελεβέτης, Χριστοδούλου, Κεφαλάς, Μαντζανάς και οι υπό δοκιμή Τσιγαρίδας, Μπότσης, Μηνάς, Γάτσιος, Μάντζιος, Ντόσας,.

 

ΑΕΛ: Πρίφτης, Καρανίκας, Τριανταφυλλόπουλος, Ψωμολιάς, Τσιάρας, Σιατραβάνης, Μποντέ, Κρητικός, Μπλέντι, Μακράκης. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Μπαταβάνης, Μπουροτζίκας, Παπαγεωργίοιυ, Αγροδήμος, Τσιτούλης, Κρίτσας, Παπαχρήστος, Γκουντρουμάνης.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Ιούνιος 2012 13:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep