"Μην αδικούμε τους εαυτούς μας"

Το πρόβλημα που εντόπισε και ο τερματοφύλακας του Άρη Γιώργος Καντιμοίρης.

[googlead][/googlead]

Ο Άρης πέτυχε το 5 στα 5 στη Football Legaue με την επικράτηση 2-1 επί της Παναχαϊκής, αλλά η απόδοση της ομάδας στο ξεκίνημα του ματς αποτέλεσε πεδίο προβληματισμού για δεύτερη σερί αγωνιστική, καθώς χρειάστηκε ξανά να κυνηγήσει την ανατροπή (όπως και στο 2-3 επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο).

"Πρέπει να κοιτάξουμε τι φταίει. Μην αδικούμε τους εαυτούς μας" σχολίασε χαρακτηριστικά ο τερματοφύλακας Γιώργος Καντιμοίρης (σε αυτό το θέμα παρεμπιπτόντως στάθηκε στις δηλώσεις του και ο κόουτς Δημήτρης Σπανός). Αναλυτικά η τοποθέτηση του στη συνέντευξη Τύπου:

"Από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα της Παναχαϊκής. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με δύο πολύ καλές ομάδες, την πρώτη και τη δεύτερη.

Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δεν πρέπει να αδικούμε τους εαυτούς μας, γιατί στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε δώσει πάνω από το 100% και αυτό μας επηρεάζει και δεν το θέλουμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τι φταίει, ώστε η ομάδα να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να μην έχουμε αυτά τα προβλήματα, γιατί είναι κατά της ομάδας".

Ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου ανέφερε: "αυτό που έπρεπε να γίνει έγινε. Μας άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα που είχε σήμερα το γήπεδο. Αυτό θέλουμε, το θέλουμε ακόμη παραπάνω. Ολοι όσοι είμαστε εδώ έχουμε ένα στόχο. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο".

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 07:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep