Τριάδα απόντων για Άρη

Οι Μπούρμπος, Παυλίδης, Μπαργκάν αποκλείστηκαν από την αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Καρέ διαδοχικών νικών στο πρωτάθλημα θέλει να συμπληρώσει την Κυριακή (19/11, 15:00 ΕΡΤ3) ο Άρης απέναντι στον Εργοτέλη. Οι «κίτρινοι» γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή στο Παγκρήτιο και καλούνται να ξεπεράσουν τα προβλήματα απουσιών που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, μετά την προπόνηση του Σαββάτου (18/11), οπότε ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ο προπονητής, Δημήτρης Σπανός άφησε εκτός αποστολής τους Παυλίδη, Μπούρμπο, Μπαργκάν που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Τη θέση του πρώτου, πάντως, αναμένεται να πάρει ο Κάσσος στο αρχικό σχήμα.

Στην Κρήτη δεν ταξιδεύουν ακόμα οι Αναγνωστόπουλος, Νέτο, Μιλούνοβιτς, οι νεαροί Σωτηριάδης, Κλιγγόπουλος, Καλούδης και, φυσικά, οι τραυματίες Ανάκογλου, Πίντο. Τα νέα πρόσωπα στην αποστολή είναι οι Μάντζαρης, Τσουμάνης, Λώττας, Στεφάνοβιτς και Ντούνης.

Η αποστολή: Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Στεφάνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τσουμάνης, Καπνίδης, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Λώττας, Ντούνης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 18 Νοέμβριος 2017 14:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep