"Πρώτοι από την αρχή ως το τέλος"

Το σύνθημα για τη συνέχεια έδωσε ο σκόρερ του Άρη Δημήτρης Διαμαντόπουλος που άνοιξε και φέτος λογαριασμό σκοραρίσματος με δύο γκολ κατά της Καλλιθέας.

[googlead][/googlead]

Μπορεί να θεωρηθεί και οιωνός ανόδου. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος έχει ανοίξει την περασμένη περίοδο λογαριασμό σκοραρίσματος με δύο γκολ στη νίκη 3-2 του Απόλλωνα Σμύρνης επί της Καλλιθέας με την "ελαφρά ταξιαρχία" να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στο φινάλε. Φέτος, ύστερα από δύο αγωνιστικές χωρίς γκολ, έμελλε να κάνει πάλι σεφτέ -αυτή τη φορά ως παίκτης του Άρη- με δύο τέρματα κατά της αθηναϊκής ομάδας (2-0).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι "θέλουμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωβιστική να είμαστε πρώτοι".

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για το παιχνίδι:

"Ηταν ένα δύσκολο και κλασικό παιχνίδι Β' Εθνικής. Κατά την γνώμη μου ήταν το καλύτερο πρώτο ημίχρονο που έχουμε κάνει φέτος. Πολλές ευκαιρίες, πλαγιοκοπήσεις και μεταβιβάσεις. Ηταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Μας προβλημάτισε και εμάς όπως και τον προπονητή μας, η εικόνα του δεύτέρου ημιχρόνου ως το 70'. Παρ'όλα αυτά κάναμε μια εύκολη νίκη με 2-0"

-Για την πρωτιά:

"Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δυναμώνει η δική μας ψυχολογία, μας κάνει πιο εύκολο το έργο στην συνέχεια του πρωταθλήματος και επιδρά αρνητικά στους αντιπάλους. Είναι δύσκολο για τους αντιπάλους που βλέπουν ότι ο ΑΡΗΣ κερδίζει. Θέλουμε από την πρώτη μέχρι την τελευταία αγωνιστική να είμαστε πρώτοι"

-Για την ψυχολογία του μετά τα δύο γκολ:

"Η ψυχολογία μου εμένα φτιάχνεται με τις νίκες. Σίγουρα όταν έρχεται το γκολ και δίνει νίκη στην ομάδα μου, ακόμα περισσότερο. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθάω τον ομάδα μου. Στόχος είναι ένας και μοναδικός και τον ξέρουμε όλοι".

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep