«Μαγική βραδιά»

Νίκη του... κόσμου χαρακτήρισε ο Σπανός όλα όσα έγιναν στο φιλικό του Άρη με τη Μπόκα Τζούνιορς.

[googlead][/googlead]

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Άρη με τη Μπόκα Τζούνιορς ο προπονητής, Δημήτρης Σπανός στάθηκε στη νίκη του... κόσμου. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν μία μαγική βραδιά για εμάς, λόγω του κόσμου. Έγινε μια συναρπαστική συγκυρία για μένα. Η ατμόσφαιρα και η όρεξη του κόσμου, θα μείνουν στις μνήμες μας για όσο ζούμε. Αυτό ήταν το κέρδος. Ούτε η νίκη, ούτε η απόδοση. Πρέπει να σταθούμε στη νίκη του κόσμου. Το είπα και στα παιδιά.

Είναι στο χέρι μας, σε 3-4 αγωνιστικές να φέρουμε τον κόσμο ξανά κοντά μας. Η νίκη είναι δική τους. Ευχαριστούμε πολύ τη Μπόκα, τον κύριο Σκιάβι, τους παίκτες και τη διοίκηση που μας έκαναν αυτή την τιμή. Ευχόμαστε να έχουν καλό ταξίδι και όλα να πάνε όπως τα ονειρεύονται».

Για το κατά πόσο μπορεί να είναι διδακτικό το φιλικό για τους παίκτες:

«Αυτός ήταν και ο στόχος της ομάδας. Να ζήσουν οι παίκτες αυτό που εννέα χρόνια πριν έζησαν κάποιοι άλλοι».

Κλείνοντας ο Σπανός είπε:

«Νομίζω ότι όλοι ξέρουν τι σημαίνει Άρης. Εμείς θα πρέπει να το αναδείξουμε. Αυτή είναι η προσπάθειά μας. Να αναδείξουμε τη δυναμική του Άρη. Όχι όμως να παρακαλέσεις τον κόσμο να έρθει, αλλά να τον πείσεις με την εικόνα σου μέσα στο γήπεδο. Το μήνυμα, το έχουν λάβει όλοι. Πρέπει όμως να το δείχνουμε συνέχεια μέσα στο γήπεδο».

Για τον αγώνα με την Καλλιθέα:

«Είναι ένα κοντράστ συναισθημάτων. Νομίζω όμως ότι πρέπει να το δουλέψουμε πολύ. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Αν εγκληματίσουμε κατά του εαυτού μας, είμαστε άξιοι της μοίρας. Πιστεύω όμως ότι έχουμε πάρει τον δρόμο μας και δεν θα έχουμε πρόβλημα την Κυριακή».

Πηγή: allaboutaris.com

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep