Ψάχνει τον «αντι- Κισκαμπάνη»

Ο Φώτης Κισκαμπάνης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΟΦΗ Ο Φώτης Κισκαμπάνης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΟΦΗ

Ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου, Φώτη Κισκαμπάνη αποτελεί «πονοκέφαλο» για τον τεχνικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργο Βαζάκα εν όψει Παναιγιάλειου. 

[googlead][/googlead]

Τα πλάνα του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο (12/11, 15:00) καταστρώνει ο Γιώργος Βαζάκας. Από αυτά απουσιάζει ο Φώτης Κισκαμπάνης λόγω τιμωρίας μιας και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κόντρα στον ΟΦΗ και ο τεχνικός της αναζητά τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του. Μια σημαντική απουσία για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς μιλάμε για τον αρχηγό των Θεσσαλών και τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής.

Από κει και πέρα στην προπόνηση της Τρίτης (7/11), το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές με τον Γιώργο Βαζάκα να τονίζει στους παίκτες τον βαθμό δυσκολίας της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αιγιώτες: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Παναιγιάλειο. Θεωρώ ότι είναι εξίσου δύσκολο με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε ως ομάδα και την απόδοσή μας αλλά και τα αποτελέσματα».

Τέλος για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι της Αναγέννησης καλούν τους οπαδούς της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Βαζάκα δίνοντας δυναμικό παρών στο δημοτικό στάδιο Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep