«Την αλήθεια κατάματα»

Ο Νίκος Κουρμπανάς μίλησε στο FL News για τα πολύ καλά και τα πολύ άσχημα διαστήματα στο παιχνίδι του Παναιγιαλείου.

[googlead][/googlead]

Στόχος επετεύχθη για τον Παναιγιάλειο απέναντι στον Πανσερραϊκό. Οι «μελανόλευκοι» βγήκαν νικητές (3-2), αλλά σε καμία περίπτωση ο Νίκος Κουρμπανάς δεν θέλει να κουκουλωθούν τα προβλήματα από το αποτέλεσμα αυτό. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε στο FL News για την ισορροπία που αναζητείται σε ό,τι αφορά στα πολύ καλά και τα πολύ άσχημα διαστήματα στο παιχνίδι της ομάδας του Αιγίου και ανέφερε:

«Είχαμε καλά και άσχημα διαστήματα. Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς και μπορούσε το σκορ να γίνει 3-0, έγινε 2-1. Αν και κάναμε το 3-1, στο δεύτερο ημίχρονο χρειαζόταν περισσότερη ηρεμία, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και να «παγώσουμε» το παιχνίδι, ώστε να ψάξουμε το 4-1. Δεν το βρήκαμε και το βρήκε ο αντίπαλος.

Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα και να κοιτάμε ψηλά πρέπει να ισορροπήσουμε το γεγονός ότι έχουμε πολύ καλά και πολύ άσχημα διαστήματα. Χρειάζεται μυαλό. Πρέπει ο προπονητής να το διορθώσει και οι παίκτες να κάνουν την προσπάθεια. Δεν μπορώ, βέβαια, να μειώσω την προσπάθεια των παικτών. Σημείωσαν τρία πανέμορφα γκολ, έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες και πρέπει να τους ευχαριστήσω.

Πρέπει να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι την αλήθεια κατάματα. Μη μας συνεπαίρνει η νίκη μόνο. Οφείλουμε να βλέπουμε τα προβλήματά μας, που υπάρχουν σε κάθε ομάδα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 06 Νοέμβριος 2017 14:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep