Κανονικά στο... κάστρο του

Οι επαφές με την ΕΠΟ απέφεραν αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ θα παίξει στο "Γεντί Κουλέ" με τον Αιγινιακό στις 12/11, ενώ θα φιλοξενήσει και τα προκριματικά παιχνίδια των Εθνικών ομάδων U19.

[googlead][/googlead]

Θέμα έδρας είχε ανακύψει για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό στις 12/11, αλλά εν τέλει οι Κρητικοί θα υποδεχτούν κανονικά στο... κάστρο τους την ομάδα της βόρειας Πιερίας.

Ο ΟΦΗ έχει παραχωρήσει το "Γεντί Κουλέ" στην ΕΠΟ για τα προκριματικά παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 (ο 10ος όμιλος φιλοξενείται στο Ηράκλειο με τη συμμετοχή και της Ελλάδας), αλλά μετά την επίσκεψη του Φώτη Τσάλου στην ομοσπονδία (την Τετάρτη 1/11) άναψε το "πράσινο φως" για να διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο και η αναμέτρηση της Football League.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

"Στο γήπεδο του ΟΦΗ θα γίνει κανονικά το παιχνίδι ΟΦΗ-Αιγινιακός στις 12 Νοεμβρίου, στις 3μμ, όπως ενημέρωσε την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 η Football league, μετά τις επαφές που προηγήθηκαν  με την ΕΠΟ, από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, με αφορμή τα παιχνίδια του προκριματικού γύρου των Εθνικών ομάδων Νέων, που θα διεξαχθούν 8-14 του μήνα στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Οι επαφές που προηγήθηκαν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και  η εξέλιξη του θέματος, έφερε ικανοποίηση στην πλευρά του ΟΦΗ, που θέλει να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα, αλλά ταυτόχρονα να μη στερηθεί και το γήπεδο της, στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Football League".

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep