«Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν»

O Φώτης Τσάλος με το στέλεχος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργο Πυρουνάκη, και παράγοντες του Πανσερραικού. O Φώτης Τσάλος με το στέλεχος του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργο Πυρουνάκη, και παράγοντες του Πανσερραικού.

Η εξήγηση του Φώτη Τσάλου για το προ ημερών post στο facebook.

[googlead][/googlead]

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, ανέβασε προ ημερών στον λογαριασμό του στο facebook post, στο οποίο ανέφερε: «Θα τους... καθίζουμε σε κάθε αγώνα 5 γκολ και θα μας λένε και ευχαριστώ. Θα τους γ@@@@ έτσι για να μάθουνε ότι ο ΟΦΗ είναι εδώ».

Το βράδυ της Κυριακής (29/10) συναντήθηκε σε εστιατόριο των Σερρών με τους παράγοντες του Πανσερραικού, ενόψει και του αγώνα των δύο ομάδων τη Δευτέρα (30/10, 15.00) για την πρεμιέρα της Football League, και τους εξήγησε: «Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν με την αναφορά μου στο Facebook τις προηγούμενες μέρες. Ηταν μια αναφορά προσωπική, για να ντοπάρω τους παίκτες μας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος».

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Τσάλος ανέφερε για την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού: «Κάνουν μια αξιόλογη προσπάθεια, σε μια ιστορική ομάδα, όπως είμαστε και εμείς. Τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Ο ΟΦΗ και ο Πανσερραικός, είναι δυο μεγάλες ομάδες της επαρχίας και λείπουν από την Σούπερ Λιγκ.

Εχουν βάλει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία δυο χρόνια. Το όραμα μας είναι να δούμε ξανά τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ και εύχομαι φέτος να τα καταφέρουμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 30 Οκτώβριος 2017 00:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep