«Ομάδα να κοιτάει ψηλά»

Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς

«Γλυκόπικρη» γεύση άφησε στον τεχνικό του Παναιγιάλειου, Νίκο Κουρμπανά η ισοπαλία με την Σπάρτη. 

[googlead][/googlead]

Ρεαλιστής αλλά και φιλόδοξος για την πορεία της ομάδας του εμφανίστηκε ο Νίκος Κουρμπανάς μετά την ισοπαλία στην Σπάρτη κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει νικήτρια από την Λακωνική πρωτεύουσα με βάση της εξέλιξη του αγώνα. Αναλυτικά: 

«Ξεκινώντας να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Σε παίκτες, προπονητές, διοικήσεις, τον κόσμος που παρακολουθεί την Football League. Ένα ταλαιπωρημένο πρωτάθλημα που ξεκίνησε μετά από τέσσερις μήνες.

Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι σταθήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους, κάνοντας καλή άμυνα στο δικό μας μισό, με την λογική ότι θα βρούμε χώρους ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Θα πρέπει να πούμε ότι με το χαμένο πέναλτι του αντιπάλου θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα στον αγώνα. Εμείς καταφέραμε και βάλαμε το γκολ σχετικά γρήγορα. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα παρά μόνο από κάποιες στατικές φάσεις. Έτσι δεχθήκαμε και το γκολ. Έχουμε ένα παράπονο από τον διαιτητή ότι σταμάτησε μια φάση στην οποία θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Αλλά μην στεκόμαστε στην διαιτησία.

Είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό αφού είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά ταυτόχρονα και δυσαρεστημένοι καθώς θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μεγάλο διπλό σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια ομάδα με καλό ρόστερ. Δεν σταματάει τίποτα εδώ θα συνεχίσουμε και ας ευχηθούμε να είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, να βλέπουμε ωραία ματς. Και σίγουρα δεν μπορούμε να το κάνουμε τώρα που είναι η αρχή. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική ώστε να μπορέσουμε να κοιτάμε ψηλά. Ευχαριστούμε την ομάδα της Σπάρτης για την φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FLNEWS

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep