Αφεντικό ο ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Πλατανιά με γκολ του Χαντί και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου του.

[googlead][/googlead]

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον ΟΦΗ, παρουσία 3.500 θεατών, συνδυάστηκε με νίκη απέναντι σε ομάδα Super League. Η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά στο "Γεντί Κουλέ" και έβαλε βάσεις πρόκρισης για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΟΦΗ μπήκε σαφώς καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε από την αρχή την άμυνα του Πλατανιά και ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα, χάρη σε ένα υπέροχο τελείωμα του Χαντί, με πλασέ, στο 9ο λεπτό, έπειτα από ιδανική σέντρα του Κοιλιάρα. Μετά το 1-0, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα, άσκησαν πίεση στους φιλοξενούμενους και έχασαν σημαντικές φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όπως το δοκάρι του Ορτέγκα στο 23'.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς προσπάθησε να αντιδράσει, ο Γιώργος Παράσχος προχώρησε σε διορθωτικές αλλαγές, αλλά μάταια. Ο ΟΦΗ είχε τον τρόπο να μην αφήσει να γίνουν σημαντικές φάσεις στην εστία του. Οι Χανιώτες προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με στημένες φάσεις, αλλά χάρη στον εξαιρετικό Στρέζο διατηρήθηκε το μηδέν στην άμυνα.

Πλέον ο ΟΦΗ βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του και απομένει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί με νίκη ή ισοπαλία παίρνει την πρόκριση, ενώ αν ηττηθεί με 1-0 θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα στις τρεις ομάδες (ΟΦΗ - Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης) που θα οδηγήσει σε μπαράζ πρόκρισης και για τους τρεις.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - 1ος όμιλος
ΟΦΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 9' Χαντί
ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (87' Λεάλ), Μάρτος (73' Όγκμποε), Παπαστεριανός (79' Ρούσσος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Κοκκαλάς, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο (46' Κοροβέσης), Πλιάτσικας, Πριντέτα, Ουές Αμπντούλ (78' Γκρζέλτσακ), Καρυπίδης (46' Κρος), Μπούντνικ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) ΒΟΗΘΟΙ: Βλάσσης, Πάγκαλος (Λασιθίου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep