Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοδος για τον πρόεδρο!

Στην Καλλονή δεν κρύβουν ότι από τη στιγμή που μπήκαν στον χορό θα χορέψουν...

Από τις κινήσεις του καλοκαιριού κιόλας είχε φανεί ότι η ΑΕΛ Καλλονής δεν είχε στόχο απλά την άνετη σωτηρια. Η ομάδα της Λέσβου αν και «πλήρωσε» την αστάθεια του πρώτου γύρου, κατάφερε στο φινάλε να μπει στην εξάδα και όπως έλεγαν οι ποδοσφαιριστές: «Θα κάνουμε τα πάντα για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες ανόδου που μας αναλογούν και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους και τον πρόεδρό μας, Νίκο Μιχαλάκη»!

Ο αρχηγός, Μιχάλης Κριπιντίρης τόνισε σχετικά: «Μετά από μία δύσκολη χρονιά, την πρώτη χρονιά της ομάδας στη Β' Εθνική κατάφερε να βγει στα play off, στον κρυφό μας στόχο από την αρχή της χρονιάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση για την υπερπροσπάθεια που κάναμε στο δεύτερο γύρο και τελικά φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική και μπήκαμε στα playoffs.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον υπέροχο κόσμο που ήρθε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Πλατανιά και μας έδωσε ώθηση, μας βοήθησε να πετύχουμε το στόχο μας. Τώρα θα ηρεμήσουμε, θα ξεκουραστούμε και θα μπούμε στα playoffs να διεκδικήσουμε επί ίσοις όροις με τις άλλες ομάδες την άνοδο μας στη Super League.

Θέλω να αφιερώσω αυτό τον άθλο στους δύσπιστους οπαδούς μας και στους οπαδούς μας που και στις δύσκολες και στις εύκολες στιγμές ήταν δίπλα μας. Μας πίστευαν, μας στήριζαν και πάνω απ'όλα θα θέλαμε να την αφιερώσουμε στον πρόεδρό μας ο οποίος είναι μακριά και πιστεύω ότι θα χάρηκε πιο πολύ απ' όλους».

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2012 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep