Συζήτηση με ψυχολόγο

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ είχε συνάντηση με ψυχολόγο και παρά τη μεγάλη καθυστέρηση, διαπιστώθηκε ότι οι «μελανόλευκοι» είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

[googlead][/googlead]

Ο ΟΦΗ έχει συμπληρώσει αισίως 13 εβδομάδες προετοιμασίας και ισάριθμα φιλικά, όμως η ψυχολογία παικτών και τεχνικής ηγεσίας - παρά τη μεγάλη αναμονή - βρίσκεται σε πολύ καλή καλά επίπεδα. Αυτό διαπίστωσε η ψυχολόγος, Ζουμπουλία Γαρεφαλάκη, που συνεργάζεται με την ομάδα του Ηρακλείου.

Η Γαρεφαλάκη μετά την προπόνηση του Σαββάτου (21/10) συνομίλησε με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ: «είδε τους παίκτες του ΟΦΗ και τον προπονητή της ομάδας σε πολύ καλή ψυχολογία, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας σε Κύπελλο Ελλάδος και πρωτάθλημα».

Στα αγωνιστικά, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Νίκος Ζιαμπάρης και όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (26/10) απέναντι στον Πλατανιά.

Γενέθλια για Μπολάκη 

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (21/10) στα αποδυτήρια έσβησε κεράκια ο ποδοσφαιριστής, Μανώλης Μπολάκης που έκλεισε τα 23 του χρόνια. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ: «Μανωλιό, Χρόνια πολλά. Ξανά με τον ΟΦΗ μας του χρόνου Σούπερ Λιγκ».

bolakis

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep