Ανοικτά μέτωπα...

Ο ελλιπής φάκελος του Αχαρναϊκού δεν εξετάστηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

[googlead][/googlead]

Οι 13 από τις 18 ΠΑΕ της Football League πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι τέσσερις εξ αυτών που δεν πέρασαν τη διαδικασία, δηλαδή οι ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Καραϊσκάκης, Δόξα Δράμας και ΑΟΧ Κισσαμικός επίσημα ή ανεπίσημα χαρακτήρισαν τυπικό το θέμα και έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι η Επιτροπή θα ανάψει το πράσινο φως στην προσεχή συνεδρίασή της. Δεν ισχύει, πάντως, το ίδιο και για τον Αχαρναϊκό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ΕΕΑ δεν εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ, γνωρίζοντας ότι είχε πάρα πολλές ελλείψεις. Φυσικά, από πλευράς ΠΑΕ δεν υπήρξε η παραμικρή τοποθέτηση για το «καυτό» ζήτημα και μένει να φανεί αν θα ξεπεραστούν τα εμπόδια έως την Τετάρτη (25/10), οπότε εκπνέει η διορία.

Η ενημέρωση, πάντως, που έχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τη διοίκηση της ομάδας του Μενιδίου είναι ότι το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Λάρισας θα οριστεί. Βέβαια, όλα τα προηγούμενα χρόνια ακόμα και αν δινόταν παράταση από την ΕΕΑ σε ΠΑΕ για προσκόμιση επιπλέον στοιχείων, οι αναμετρήσεις αυτών για την 1η αγωνιστική οδηγούνταν σε αναβολή...

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 21 Οκτώβριος 2017 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep