Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Φιλικός... σχεδιασμός

Ο Μιχάλης Ζιώγας ξεκινά τον σχεδιασμό της ομάδας της ΑΕΛ χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο για τα δεδομένα της επόμενης ημέρας της ομάδας της Λάρισας. Ο Μιχάλης Ζιώγας ξεκινά τον σχεδιασμό της ομάδας της ΑΕΛ χωρίς να υπάρχει κάτι σίγουρο για τα δεδομένα της επόμενης ημέρας της ομάδας της Λάρισας.

Ο Μιχάλης Ζιώγας ξεκινά τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας και την αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών της ομάδας της Λάρισας έπειτα από μια δύσκολη και επίπονη χρονιά.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της ΑΕΛ τελείωσαν την Τετάρτη το απόγευμα στην Αμφισσα και τώρα ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας προχωρά στο επόμενο βήμα. Η αρχή γίνεται με φιλικά παιχνίδια μέχρι να καθοριστούν οι ισορροπίες που θα ισχύσουν για την επόμενη σεζόν. Η ΑΕΛ βρίσκεται σε ένα ακόμη αβέβαιο καλοκαίρι με τις διοικητικές εξελίξεις να είναι ο βασικός ρυθμιστής για όλα.

Ο Μιχάλης Ζιώγας σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου είχε ξεκαθαρίσει πως η ομάδα έχει πολλά προβλήματα που αναζητούν λύση και αυτό τον έκανε στα ραντεβού που είχε με τον Κώστα Πηλαδάκη να μην συζητήσει το θέμα της παραμονής του στην ομάδα, ή τον σχεδιασμό της νέας ΑΕΛ, διότι υπήρχαν πιο άμεσα προβλήματα που έπρεπε να λυθούν.

Ο Κώστας Πηλαδάκης από την άλλη πλευρά, σε πρόσφατη τοποθέτηση του, έχει τονίσει πως η λύση για την ΑΕΛ θα πρέπει να δοθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και υποστήριξε πως μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχει κάτι ξεκάθαρο. Τα προβλήματα είναι πολλά και ακόμη πιο πολλές είναι οι φορές που δεν έχουν δικαιωθεί τα λεγόμενα των ανθρώπων της ομάδας για τις κινήσεις που σχεδίαζαν.

Αυτό δεν εμποδίζει τον Μιχάλη Ζιώγα να οργανώνει την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών του έπειτα από μια απαιτητική σεζόν που είχε διαδοχικά ματς χωρίς ευκαιρίες για πραγματική προπόνηση και δουλειά. Το πρώτο από την σειρά των φιλικών που θα δώσει η ομάδα της Λάρισας πριν τις διακοπές είναι αυτό της Τρίτης (29/5) με τον Αμπελωνιακό στον Αμελώνα (5.30).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep