Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Απαντήσεις σε στοιχηματζίδες»

Ο Γιώργος Στούπας θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα για να ζητήσει επίσημη ενημέρωση από όλες τις αρχές για την υπόθεση της αναμέτρησης Καλλιθέα - Ηρακλή Ψαχνών και το τι ακριβώς αναφέρει ο φάκελος της UEFA. Ο Γιώργος Στούπας θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας στην Αθήνα για να ζητήσει επίσημη ενημέρωση από όλες τις αρχές για την υπόθεση της αναμέτρησης Καλλιθέα - Ηρακλή Ψαχνών και το τι ακριβώς αναφέρει ο φάκελος της UEFA.

Ο Γιώργος Στούπας ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με την χρονική στιγμή που «διέρρευσε» το έγγραφο της UEFA και μίλησε για απαντήσεις στους στοιχηματζίδες και τους αεριτζήδες που έδιναν το διπλό του Πιερικού στο 1,40.

Δώσαμε απάντηση στους αεριτζήδες, τους στοιχηματζίδες που έδιναν το διπλό στο σημερινό παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών με τον Πιερικό στο 1,40 και μου είπαν πως κάποια στιγμή κλείδωσε κιόλας γιατί το είχαμε δώσει.

Εκνευρισμένος με το θέμα της χρονικής στιγμής που επιλέχθηκε για να γίνει η διαρροή του εγγράφου που αναφέρει ως «ύποπτη» την αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Ηρακλή Ψαχνών εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ομάδας της Εύβοιας Γιώργος Στούπας. Χρησιμοποίησε αρκετά σκληρούς χαρακτηρισμούς για μια υπόθεση που όπως τόνισε έχει σκοπό να δηλητηριάσει το ποδόσφαιρο και ομάδες που μέχρι τώρα έχουν δείξει πόσο καθαρές είναι.

«Θέλω να εκφράσω την συμπάθεια μου στον Πιερικό, καταλαβαίνω πως νοιώθουν οι άνθρωποι. Μέσα από αυτό το παιχνίδι, τόσο η δική μας ομάδα, όσο και το πρωτάθλημα βγήκαν πιο δυνατά. Πριν έρθω στο γήπεδο έμαθα κάποια πράγματα για κάποια εισαγγελική παραγγελία που αφορά το ματς του Ηρακλή Ψαχνών στην Καλλιθέα. Θέλω να δηλώσω πως η χυδαιότητα, η παραβατικότητα και οι σκοπιμότητες τον Ηρακλή Ψαχνών δεν μπορούν να τον αγγίξουν. Εμείς σαν ΠΑΕ επιφυλασσόμαστε απέναντι σε κάθε κακόβουλο και κάθε κακόπιστο για κάθε νομικό μας δικαίωμα. Εμείς δείξαμε, μέχρι τελευταία αγωνιστική, συνέπεια, εντιμότητα και υγεία. Κάποιοι αυτό προσπαθούν να το πολεμήσουν. Δεν είμαι ενήμερος για όλα και για αυτό το λόγο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, αλλά και δημόσιες τοποθετήσεις από τη διοίκηση.

Tυχαία βγήκε στον αέρα μια ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική της Football League. Είναι γνωστό πως κάποιοι πολεμούν το ποδόσφαιρο και προέρχονται μέσα από αυτό. Κάποιοι χαίρονται για αυτό και πρέπει να τους απομονώσουμε διότι τέτοιου είδους σκουλήκια δεν έχουν καμία δουλειά μέσα στο ποδόσφαιρο.

Πρέπει να διαλευκανθεί μια υπόθεση που τυχαία βγήκε στον αέρα μια ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική της Football League. Είναι γνωστό πως κάποιοι πολεμούν το ποδόσφαιρο και προέρχονται μέσα από αυτό. Κάποιοι χαίρονται για αυτό και πρέπει να τους απομονώσουμε διότι τέτοιου είδους σκουλήκια δεν έχουν καμία δουλειά μέσα στο ποδόσφαιρο.

Εμείς σήμερα δώσαμε απάντηση στους αεριτζήδες, τους στοιχηματζίδες που έδιναν το διπλό στο σημερινό παιχνίδι του Ηρακλή Ψαχνών με τον Πιερικό στο 1,40 και μου είπαν πως κάποια στιγμή κλείδωσε κιόλας γιατί το είχαμε δώσει. Αυτό για ένα ματς που γίνεται σε μια έδρα που δεν πέρασε καμία ομάδα εύκολα και έχει δείξει την αξία της.

Η χρονική στιγμή που βγήκε περιείχε σκοπιμότητα και χυδαιότητα. Χωρίς αποδείξεις δεν μπορείς να βγάζεις μια ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και με παιχνίδια κρίσιμα τέτοια έγγραφα.

Θα ήθελα να τελείωνε πιο χαρούμε αυτή η χρονιά. Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια έδειξε πως είναι για πολύ πιο ψηλά και θα είναι και την επόμενη σεζόν αν κάποιοι το πιστέψουν και βοηθήσουν. Αύριο το πρωί θα είμαι στην Αθήνα για να ενημερωθώ από την ΕΠΟ και την Football League. Τέτοια πράγματα δεν δηλητηριάζουν μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και την κοινωνία και δεν θέλω να δηλητηριάσουν και τη δική μας την ομάδα».

Υπήρξε κάποια προειδοποίηση, ή ανεπίσημη ενημέρωση για αυτή την έρευνα ή ξαφνικά ενημερωθήκατε όπως όλοι μας;

«Χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου είπαν πως βουίζουν τα ραδιόφωνα και τα σάιτ για ύποπτο ματς Καλλιθέας – Ηρακλή Ψαχνών. Θέλω να υπενθυμίσω πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα μας ήταν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και δεν είχε εξασφαλίσει την παραμονή της και μαχόταν για αυτό. Αυτό ξέρω, δεν έχω άλλη ενημέρωση. Η χρονική στιγμή που βγήκε περιείχε σκοπιμότητα και χυδαιότητα. Χωρίς αποδείξεις δεν μπορείς να βγάζεις μια ώρα πριν ξεκινήσει η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και με παιχνίδια κρίσιμα τέτοια έγγραφα».

Το χαρτί λέει για αποδείξεις ή για ενδείξεις; Θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις πριν ρίξεις σκιές σε ένα ματς και σε κάποιες ομάδες. Εμείς έχουμε χύσει ιδρώτα και αίμα, έχουμε δώσει περιουσίες για να φτάσουμε αυτή την ομάδα εδώ και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ρίχνει σκιές και λάσπη.

Ποιος πιστεύετε πως έχει την ευθύνη για αυτό;

«Από εκεί που βγήκε βέβαια».

Εσείς αύριο ποιον θα δείτε;

«Πρώτα από όλα τον δικηγόρο μου. Μετά στην ΕΠΟ και την Football League για να ενημερωθώ για τα στοιχεία που έχει ο φάκελος. Αν έχει στοιχεία θα είμαι ο πρώτος που θα τα καταδικάσει και θα τα αναδείξει. Το χαρτί λέει για αποδείξεις ή για ενδείξεις; Θα πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις πριν ρίξεις σκιές σε ένα ματς και σε κάποιες ομάδες. Εμείς έχουμε χύσει ιδρώτα και αίμα, έχουμε δώσει περιουσίες για να φτάσουμε αυτή την ομάδα εδώ και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ρίχνει σκιές και λάσπη σε μια ομάδα που έχει τιμήσει με την παρουσία της την Β’ Εθνική».

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2012 22:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep