"Εκεί που καίει η... πατάτα"

Ο Νίκος Κουρμπανάς μαζί με τον προπονητή της ΑΕ Καραϊσκάκης (αριστερά) Σάκη Παπαβασιλείου (φωτό artagoal.gr) Ο Νίκος Κουρμπανάς μαζί με τον προπονητή της ΑΕ Καραϊσκάκης (αριστερά) Σάκη Παπαβασιλείου (φωτό artagoal.gr)

Η απάντηση του Νίκου Κουρμπανά όταν ρωτήθηκε από το FL News για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναιγιάλειου.

[googlead][/googlead]

Μόνο στο γήπεδο μπορούν να δοθούν απαντήσεις για τον βαθμό ετοιμότητας του Παναιγιάλειου σύμφωνα με τον Νίκο Κουρμπανά. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά στο FL News ο πολύπειρος κόουτς "θα το δούμε εκεί που καίει η... πατάτα".

Για την τελευταία πρόβα πρωταθλήματος με την ΑΕ Καραϊσκάκης (0-0) ο Κουρμπανάς σημείωσε αρχικά πως "ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν από την πρεμιέρα. Αν θέλουμε να βλέπουμε το ματς δίκαια, το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και τόσο καλό για μας. Είχαμε κάποια προβλήματα. Δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες κυρίως από στατικές φάσεις. Εκεί που θα μπορούσε να περάσει ένα γκολ".

Διαχώρισε όμως την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου τονίζοντας πως "σε αυτό το διάστημα κερδίσαμε κατά κράτος. Ο αντίπαλος δεν μας δημιουργήσε ευκαιρία. Αντίθετα εμείς θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω" και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι "πάμε τώρα εκεί που καίει η πατάτα. Ο,τι έχει να δείξει η ομάδα για τον βαθμό ετοιμότητας, θα το δείξει εκεί".

 

 

Last modified onΚυριακή, 15 Οκτώβριος 2017 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep