"Δεν συζητήθηκε θέμα πώλησης"

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με την αδερφή του Ειρήνη και τον Τομ Παπαδόπουλο Ο Θόδωρος Καρυπίδης μαζί με την αδερφή του Ειρήνη και τον Τομ Παπαδόπουλο

Τι δήλωσε o εκδότης της εφημερίδας Hellenic News Παύλος Κοτρώτσιος στον "Libero" για τον Αρη και τον Τομ Παπαδόπουλο.

[googlead][/googlead]

Την πεποίθηση του ότι δεν έπεσε στο τραπέζι θέμα πώλησης τού Άρη εξέφρασε σε συνέντευξή του στον "Libero" ο εκδότης της εφημερίδας Hellenic News η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με την ομογενή επιχειρηματία (ιδιοκτήτη εταιρίας μαρμάρων) Τομ Παπαδόπουλο στις ΗΠΑ.

"Αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα με καλούσαν να βγάλω φωτογραφία; Θα υπήρχε εχεμύθεια" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Κοτρώτσιος.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

-Για τον Τομ Παπαδόπουλο:

"Συνέχεια πηγαίνω στο Union, γιατί ο κύριος Παπαδόπουλος με καλεί συνεχώς. Σε κάθε αγώνα, έχουν πάρα πολλούς επισκέπτες στην σουίτα τους. Εκείνη την ημέρα, είχαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και την αδερφή του. Χαιρετήθηκαν και έβγαλαν μια φωτογραφία. Δεν συζήτησαν. Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο, θα έβγαζαν κάποιο δελτίο Τύπου κάποια από τις δύο πλευρές.

Ο κ. Καρυπίδης ξεναγήθηκε στο γήπεδο της Union και του άρεσε. Η τρέλα του κ. Παπαδόπουλου είναι το ποδόσφαιρο. Ήταν πρόεδρος της Hellenic Flames, πριν γίνει ακόμα μεγαλώσει την εταιρία του. Όλοι οι φίλοι του είναι ποδοσφαιρόφιλοι. Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι δεν έπεσε στο τραπέζι θέμα πώλησης του ΑΡΗ. Αν γίνόταν κάτι τέτοιο, θα με καλούσαν να βγάλω φωτογραφία; Θα υπήρχε εχεμύθεια. Δεν υπάρχει θέμα πώλησης.

Παλαιότερα είχαν έρθει εδώ από τον Εργοτέλη, και η Union είχε πάει στη Κρήτη. Μιλήσαμε με τον κ. Παπαδόπουλο μετά από την δημοσιότητα που προέκυψε και μου είπε "Μα γιατί; Δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε κόσμο στην σουίτα;". Ας ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Παλιά το ποδόσφαιρο στην Αμερική δεν είχε πέραση. Τώρα έχει αναπτυχθεί, αυτά συζητήθηκαν στην παρέα. Τα πάντα ξεκινούν από την εκπαίδευση. Εδώ, από το νηπιαγωγείο έχουν ομάδες ποδοσφαίρου. Πόσο μάλλον στη συνέχεια σε γυμνάσια και λύκεια. Αυτό είναι το άθλημα του μέλλοντος στις ΗΠΑ"


-Για την εφημερίδα του:
"Φέτος συμπληρώνουμε 30 χρόνια και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Την εφημερίδα την "έχτισα" με πολύ κόπο με τους συνεργάτες και την οικογένεια μου. Την κρατάμε ψηλά όλα αυτά τα χρόνια, γιατί στηρίξαμε την ομογένεια και τον επιχειρηματικό κόσμο και ασχολούμαστε με όλα τα εθνικά θέματα. Κάνουμε εκθέσεις με συμμετοχές από τα Βαλκάνια και είμαστε παναμερικανική εφημερίδα.

Η Ελλάδα μας πονάει και ασχολούμαστε σε καθημερινή βάση. Δίνουμε την μάχη στα εθνικά μας θέματα, στην συσπείρωση του Ελληνισμού και στην δικτύωση της νεολαίας, έτσι ώστε να κρατήσουμε οτιδήποτε από την ταυτότητα μας και να το μεταλαμπαδεύσουμε στη νέα γενιά.

Κατάγομαι από την Ήπειρο, έχω τελειώσει Βιομηχανική Θεσσαλονίκης και έχω κάνει MBA σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο."

-Για τον Γκάλη και το Hall Of Fame:
"Ο Γκάλης την εποχή του εδώ, ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Το Hall of Fame ήταν κάτι μεγάλο και τιμητικό. Τον Νίκο Γκάλη τον έχω γνωρίσει στην Ελλάδα. Εγώ δεν πήγα στο HoF γιατί ενημερώθηκα αργότερα. Μόλις ανεβάσαμε θέματα από την εκδήλωση, όλοι οι Αμερικανοί το αγκάλιασαν. Τιμούν κάθε άνθρωπο που έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και έχει επιτυχίες."

-Για το γήπεδο της Union:
"Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο μοντέρνα γήπεδα στις ΗΠΑ. Δίπλα από την κερκίδα, περνάει ο ποταμός τoυ Dellaware. Είναι εξαιρετικό καθώς παίζεται το ματς, να βλέπεις υπερωκεάνια να διασχίζουν τον ποταμό."

-Για τον Αλκέτα Παναγούλια:
"Ήταν προσωπικός μου φίλος. Έχει τιμηθεί από την Hellenic News Of America πριν από 15 χρόνια. Όταν οι μικρές που κόρες έπαιζαν ποδόσφαιρο, τον είχα φέρει σαν επισκέπτη και δε μπορείτε να φανταστείτε τι ένιωσα. Το λέω και ανατριχιάζω. Ηταν προσωπικός μου φίλος. Σε οποιασδήποτε εκδήλωση κάναμε, ήταν εκεί. Έχουμε οικογενειακές σχέσεις και ο Αλκέτας είχε κύρος και ήθος. Έφυγε πρόωρα."

-Για τον ΑΡΗ και την ομογένεια:
"Από τώρα, να στείλουμε μήνυμα στον κ. Καρυπίδη και τον κ. Παπαδόπουλο ώστε να κανονιστεί μια περιοδεία του ΑΡΗ στην Αμερική, και να γνωριστεί η ομάδα με την ομογένεια. Εμείς θα χαρούμε να είμαστε χορηγοί σε αυτή την υπόθεση. Σίγουρα θα βρούμε πολλούς καλούς φίλους που θα κινηθούν προς αυτή τη πλευρά."

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep