Ψάχνει γήπεδο Αχαρναϊκός

Ο Αχαρναϊκός αναζητά λύση μεταξύ Περιστερίου, Νέας Σμύρνης για το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Φιλικό με Απόλλωνα.

[googlead][/googlead]

Τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος περιμένει ο Αχαρναϊκός. Παράλληλα, όμως το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι η ομάδα του Μενιδίου ψάχνει γήπεδο για να αγωνιστεί ως τυπικά γηπεδούχος απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η διοίκηση προσπαθεί να βρει λύση μεταξύ των γηπέδων του Ατρομήτου και της Νέας Σμύρνης, έτσι ώστε να πετύχει μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση και να έχει έσοδα στο ταμείο.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία, ο Αχαρναϊκός πρόσθεσε ένα ακόμα φιλικό στην ατζέντα του. Οι «πράσινοι» την Κυριακή (15/10) θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Καλλιθέα, όμως όσοι δεν αγωνιστούν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή, Πέτρο Δημητρίου μία ημέρα μετά σε νέα φιλική αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μενιδίου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Δευτέρα (16/10) στη Φυλή και το τεστ αυτό αναμένεται να ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί.

Την Τετάρτη (11/10) ξεκίνησαν ανά γκρουπ αιματολογικές εξετάσεις και ακτινογραφίες. Οι Πάσχος, Κυριαζόπουλος, Γκουντούνας επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό. Θεραπεία ακολουθούν οι Βύρης, Ξαγοράρης και ατομικό οι Χαραλαμπόπουλος, Σταμούλης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 11 Οκτώβριος 2017 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep