«Καλύτεροι από όλους»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε βέβαιος ότι ο ΟΦΗ θα επανέλθει στη φυσική του θέση.

[googlead][/googlead]

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΚΡΗΤΗ TV» παραχώρησε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος και έδωσε το σύνθημα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. «Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι από όλους», υπογράμμισε και προέβλεψε μία πιο ανταγωνιστική σεζόν από την περσινή. Αναλυτικά είπε:

Για το πρωτάθλημα της Football league:

«Το πρωτάθλημα της Football league είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς έχει παιχνίδια με ειδικές συνθήκες. Εμείς κοιτάζουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, να έρθει η νίκη, αυτή είναι η κουλτούρα των φιλάθλων μας και του ΟΦΗ.

Δεν μπορεί ο ΟΦΗ να πηγαίνει να κερδίζει παιχνίδια χωρίς να παίζει καλά. Ίσως χρειαστεί να γίνει και σε κάποια ματς αυτό. Να έχουμε, δηλαδή, μια τέτοια τακτική και στρατηγική, που μόνος στόχος να είναι το αποτέλεσμα».

Για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Football league:

«Εγώ ελπίζω ότι η κατηγορία δεν θα είναι όπως πέρυσι. Αν εμείς που ξεκινούμε το πρωτάθλημα με στόχο την άνοδο λέμε ότι πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αυτό έχουμε σαν δεδομένο από την περσινή σεζόν. Θεωρώ ότι φέτος θα υπάρχουν δυνατές και ανταγωνιστικές ομάδες. Πέφτουν έξι και αυτό είναι καλό, γιατί θα έχουν κίνητρο, για να μην χάσουν την κατηγορία. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι από όλους. Αυτό πιστεύω εγώ. Με καλή αρχή, είναι πολύ σημαντική, καλή ψυχολογία και θετική ενέργεια όλων που είναι γύρω από την ομάδα, πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Για το αν η ομάδα του ΟΦΗ έχεις τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρει:

«Το πρώτο κομμάτι είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε. Επιλέξαμε τους παίκτες. Το δεύτερο είναι ο χαρακτήρας τους και η ποιότητά τους, που παίζει σημαντικό ρόλο. Η ομάδα έχει τα εφόδια και αυτό νομίζω φαίνεται. Είμαστε ένα καλό γκρούπ, μια καλή οικογένεια.

Όποιος πάει να λοξοδρομήσει τον επαναφέρουμε μέσα στην οικογένεια. Πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Για μένα είναι σημαντικό ότι όλοι έχουν καταλάβει τον στόχο της ομάδας και θα δώσουν όλο τους το «είναι» για να το πετύχουν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep