«Θέληση υπάρχει;»

Απάντηση του ΑΣ Αναγέννηση 1904 στον δήμαρχο Καρδίτσας, Φώτη Αλεξάκο.

[googlead][/googlead]

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Αναγέννηση 1904 με αφορμή άρθρο του δημάρχου, Καρδίτσας, Φώτη Αλεξάκου. Ο τελευταίος αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις από το ΕΣΠΑ και διαμαρτυρήθηκε, γιατί οι Θεσσαλία μένει στο περιθώριο. Ο Ερασιτέχνης, λοιπόν, ανέφερε:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσφατη τοποθέτηση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκου όπου σε σχετικό άρθρο του αναφέρθηκε στις χρηματοδοτήσεις απο το ΕΣΠΑ εκφράζοντας την διαμαρτυρία του γιατί η Δυτική Θεσσαλία μένει στο περιθώριο!!! Μας ήλθε στο νου, η επική φράση του Σπύρου Παπαδόπουλου απο την γνωστή σειρά «Οι Απαράδεκτοι»: «Τι έγινε ρε παιδιά;».

Να θυμίσουμε στον κ. Δήμαρχο πως ο Σύλλογός μας μετά απο προσπάθειες ετών, κατάφερε να διασφαλίσει δεσμεύσεις και πίστωση για χρηματοδότηση ανέγερσης του αθλητικού κέντρου στον ιστό της πόλης. Να του θυμίσουμε, επίσης, πως έχουμε καταθέσει σχετικό αίτημα απο τον Φεβρουάριο του 2017, συζητήθηκε τον Ιούνιο και ουσιαστικά απορρίφθηκε απο τον ίδιο και την δημοτική του (πλειοψηφούσα) ομάδα.

Χώρος, λοιπόν, υπάρχει, μελέτη υπάρχει, χρηματοδότηση υπάρχει. Θέληση απο τη Δημοτική Αρχή υπάρχει;

ΥΓ: Η Αναγέννηση θα κάνει το αθλητικό της κέντρο εκεί που δικαιούται και προστάζει η ιστορία της. Στον ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ...».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 06 Οκτώβριος 2017 21:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep