«Η Δόξα τον ενθουσιασμό, εμείς την εμπειρία»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Γιώργος Βαζάκας

Ο Γιώργος Βαζάκας αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με την Δόξα Δράμας αλλά και γενικότερα στα πρώτα ματς του πρωταθλήματος

[googlead][/googlead]

Το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών δεν φαίνεται να "τρομάζει" τον Γιώργο Βαζάκα. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας μιλώντας στο FL News τόνισε πως η ομάδα του οι πρώτες αγωνιστικές είναι… πονηρές και αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα των Θεσσαλών έναντι της Δόξας Δράμας:

«Είτε αγωνίζεσαι εντός έδρας, είτε εκτός οι πρώτες αγωνιστικές είναι πονηρές. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι κατάσταση θα βρεθεί στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν. Καμία ομάδα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι θα βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς υπό αυτές τις συνθήκες. Εμείς θα αγωνιστούμε στην έδρα μια ιστορικής ομάδας όπως είναι η Δόξα Δράμας. Θα έχει τον ενθουσιασμό, την στήριξη του κόσμου. Είμαστε έμπειρη ομάδα και θα ψάξουμε τον τρόπο να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Αναφορικά με το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, που είναι προγραμματισμένο την Κυριακή (8/10) από την Αναγέννηση Καρδίτσας υπάρχει διάθεση να διεξαχθεί παρά το γεγονός πως οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες την 5η αγωνιστική.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep