Μιλάει για όλα ο Μυροφορίδης

Νέα απώλεια στον Άρη ο Γιώργος Βαλεριάνος. Συνέντευξη Τύπου δίνει ο Παύλος Μυροφορίδης.

[googlead][/googlead]

Τη δεύτερή του συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη (05/10) ο Παύλος Μυροφορίδης. Μετά την παρουσίασή του ο τεχνικός διευθυντής του Άρη σκοπεύει να αναφερθεί σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους «κίτρινους» και, φυσικά, αυτά δεν είναι μόνο αγωνιστικά. Θα μιλήσει, λοιπόν, για οργανωτικά θέματα, για το τι μέλλει γενέσθαι με το φιλικό με τη Μπόκα Τζούνιορς, την έως τώρα προετοιμασία, την έναρξη του πρωταθλήματος και, φυσικά, για το οικονομικό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Πέμπτη, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Παύλος Μυροφορίδης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης, στις 14:00».

Θλάση ο Βαλεριάνος

Την έναρξη του πρωταθλήματος χάνει ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο αμυντικός του Άρη υπέστη θλάση β' βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο και ξεκίνησε ήδη φυσικοθεραπείες. Υπολογίζεται, σύμφωνα με τον γιατρί, Βαγγέλη Πανταζή ότι θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα, ενώ έκανε ένεση αυξητικών παραγόντων (PRP) για ταχύτερη επούλωση της θλάσης.

Ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν οι Αντώνης Καπνίδης, Μπάμπης Παυλίδης, Μπράνισλαβ Νίκιτς και Δημήτρης Ανάκογλου. Αντίθετα, οι Μανώλης Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 04 Οκτώβριος 2017 15:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep