Προέδρου παρόντος

Ο Φώτης Τσάλος θα εκπροσωπήσει τον ΟΦΗ στην κλήρωση του πρωταθλήματος (5/10) - εξοφλήθηκε ο Αλέξης Κασμερίδης.

[googlead][/googlead]

Γεμάτη είναι η ατζέντα τού Φώτη Τσάλου εν όψει της επίσκεψής του στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ θα εκπροσωπήσει την ΠΑΕ στην κλήρωση του πρωταθλήματος την Πέμπτη (5/10), ενώ θα έχει παράλληλα και επαφές με υποψήφιους χορηγούς.

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ τακτοποιήθηκε η οικονομική εκκρεμότητα προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Αλέξη Κασμερίδη.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Stoiximan Football league, που θα γίνει την Πέμπτη (5/10, 3 μ.μ.) στην Αθήνα, θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος. Παράλληλα θα είναι «παρών» στο Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα, θα έχει συναντήσεις και με χορηγούς, με τους οποίους συζητάει ο ΟΦΗ αυτήν την εποχή, στην προσπάθεια του να βρεί έσοδα.

*Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ και την Τετάρτη (4/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.  Η σκέψη όλων είναι στην κλήρωση της Πέμπτης, αλλά και στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (7/10, 5 μ.μ.) με τον Ερμή Ζωνιανών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

*Με ενέργειες του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου εξοφλήθηκε η οφειλή προς τον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ Αλέξη Κασμερίδη.

*Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τα Κρεοπωλεία «Μαρμαράς», τον «Κρητικό Φούρνο» και την κρεαταγορά «Γιώργος Κουτεντάκης» για τις προσφορές τους στην ομάδα".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep