«Ενωμένοι... πρωταγωνιστές» (photos)

Ο Παναιγιάλειος, παρουσία πλήθους κόσμου, παρουσίασε ρόστερ, φανέλα και χορηγούς.

[googlead][/googlead]

Στο ξενοδοχείο «Σήμαντρον», βασικός χορηγός της ΠΑΕ Παναιγιάλειος, παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε για την ομάδα του Αιγίου η εκδήλωση παρουσίασης της νέας εμφάνισης και του ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018. Τις εμφανίσεις για την ανδρική ομάδα, αλλά και αυτές των Κ15 και Κ21, επιμελήθηκε ο Μάρκος Μυλωνάς της εταιρείας Luanvi, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που είπε: «Ο Παναιγιάλειος αξίζει να βρίσκεται στην Α' Εθνική». Ριγέ, άσπρη και γαλάζια οι εμφανίσεις των Αιγιωτών. Το FL News έδωσε το «παρών» στα αποκαλυπτήρια και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Στην ιδιαίτερα οργανωμένη εκδήλωση, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αντώνης Ρέλλας, ο αντιπρόεδρος Νίκος Κυριαζόπουλος, ο Θανάσης Σταθακόπουλος, το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και οι Χρήστος Παρασκευόπουλος (προπονητής Κ21-Κ15), Τάκης Βαγενάς (υπεύθυνος ομάδας), Τάκης Θεοφανόπουλος (πρόεδρος Ερασιτέχνη).

Κατά την παρουσίαση έγινε αναφορά στο γεγονός ότι από την περσινή ομάδα συνεχίζουν 11 παίκτες, προωθήθηκε ένας από τους Νέους, δύο επέστρεψαν έπειτα από χρόνια, ότι έγιναν 14 μεταγραφές καθώς και ότι υπάρχει ένας εκπαιδευόμενος. Αναφορά έγινε και στον Βασίλη Κατσίβελο της ομάδας Νέων, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Αντώνης Ρέλλας ανέφερε: «Πέρα από το ιστορικό υπόβαθρο και την δυναμική που έχει αυτή η ομάδα, μέσα από τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων που έτρεχαν για αυτή την ομάδα 90 χρόνια. Πέρα από το αγωνιστικό που δίνει χαρά σε όλο τον κόσμο και προσπαθεί να ξεχάσει τα προβλήματά του. Ο Παναιγιάλειος είναι μια επιχείριση που καταθέτει στη τοπική οικονομια 500.000 ευρώ πέρα από ενοίκια, διαμονές, ταξίδια αντιπάλων και ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο που καταθέτουν τα χρήματά τους μέσα στην τοπική κοινωνία.

Γύρω από τον οργανισμό που λέγεται Παναιγιάλειος και δίνει δουλειά σε περίπου 40 εργαζόμενους . Θέλω να τονίσω πως τα τελευταία χρόνια έχουμε πετύχει την πραγματική οικονομία και είμαστε άνθρωποι που πληρώνουν και δεν δημιουργούν χρέη. Κανένας δεν πέτυχε μονος ποτέ και τίποτε, αφού όλοι οι παράγοντες περνούν πολύ μεγάλες δυσκολίες για να προχωρήσουν .... Από την Κρήτη, μέχρι την Θράκη... Δείχνουμε τι θα πει Αιγιάλεια. Μέσα από συνεργασίες να αναδείξουμε και αυτή την προσπάθεια Να μην μπορεί ο κόσμος να το ζήσει; Θέλουμε να ειναι όλοι κοντά μας... Ξέρω ανθρώπους στο κοντινό μου περιβάλλον που δεν μπορούν να έχουν ούτε αυτά τα δέκα ευρώ... Μια πόλη, μια ομάδα».

Ο προπονητής Νίκος Κουρμπανάς σημείωσε: «Τιμή για εμάς η παρουσια σας εδώ για την γιορτή αυτή. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να θέσουμε πρωταγωνιστικούς στόχους. Να δούμε μέσα στη χρονιά πώς μπορούμε να το καταφέρουμε. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που σιγά σιγά αρχίζει και έρχεται στο γήπεδο».

Ο Νίκος Κυριακόπουλος είπε: «Με τέτοια ομάδα και τέτοια διοίκηση θα προσπαθήσουμε να την δείτε όσο πιο ψηλά μπορεί». Ο Τάκης Βαγενάς πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον σύλλογο που μου έχει δείξει εμπιστοσύνη για τέταρτο συνεχόμενο χρόνο και εύχομαι και οι τρεις ομάδες να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει».

Ο μέσος Γιάννης Γκούμας υποστήριξε: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά, με υγεία και να φτάσουμε τον Παναιγιαλειο όσο πιο ψηλά γίνεται». Στον εξτρέμ Αλέξανδρο Αρναρέλλη έγινε έκπληξη με τούρτα και τον αριθμό 26 των χρόνων που συμπληρώνει, αφού είχε γενέθλια. Από την πλευρά του ο επιθετικός Κώστας Γεωργακόπουλος δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών, να φτάσουμε τον Παναιγιαλειο ψηλά».

Last modified onΔευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 21:34

Image Gallery


2 comments

  • Γιαννης
    Γιαννης Τρίτη, 03 Οκτώβριος 2017 15:30 Comment Link

    Εσυ τραβας κανα ζορι;;;Ασχολησου με την ομαδα σου....

  • Ηλιαδης Νικος
    Ηλιαδης Νικος Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 01:58 Comment Link

    Καλα ειναι τα ονειρα...η πραγματικοτητα ομως ειναι κατι διαφορετικο!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep