Βαζάκας: "Δεν κρυφτήκαμε"

Ο Γιώργος Βαζάκας Ο Γιώργος Βαζάκας

Τι δήλωσε στο FL News ο Γιώργος Βαζάκας για το φιλικό της Αναγέννησης Καρδίτσας με τα Τρίκαλα.

Παρά τη φιλική εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, το πρόσημο ήταν θετικότατο για την Αναγέννηση Καρδίτσας σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Ο κόουτς της ΑΣΑ διαπίστωσε πρόοδο της ομάδας του στην τομέα της διάρκειας και τόνισε στο FL News ότι "δεν κρυφτήκαμε απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο". Επισήμανε δε ότι αναμένει την ενσωμάτωση του Μπραΐμα Κονέ για να αποκτήσει περισσότερες επιθετικές λύσεις.

"Η βάση μας ήταν το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή στο κύπελλο, γιατί στο δεύτερο... καθίσαμε, επειδή αργήσαμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία. Στο φιλικό με τα Τρίκαλα λοιπόν είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια και μάλιστα απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο. Τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά. Πολύ καλή εικόνα για 60-70 λεπτά.

Είχαμε τον έλεγχο. Παίξαμε και ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και βγάλαμε 6-7 καλές κόντρες. Δεν κρυφτήκαμε. Πήγαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε βέβαια και καλή άμυνα".


"Αστείο το δεύτερο γκολ"

Συμπερασματικά ο Γιώργος Βαζάκας θεωρεί άδικο το αποτέλεσμα του φιλικού -έστω κι αν δε στέκεται σε αυτό- υπογραμμίζοντας το "αστείο", όπως το χαρακτήρισε, δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

"Χάσαμε από τις λεπτομέρειες και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε. Μας μένει και λίγο η πικρία, γιατί με τέτοια εμφάνιση το χειρότερο θεωρώ αποτέλεσμα για μας θα έπρεπε να είναι η ισοπαλία. Το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε ήταν αστείο. Ούτε σε παιδική χαρά. Γύρισε την μπάλα ο στόπερ, έφυγε από τον τερματοφύλακα και την έσπρωξε στα δίχτυα ο αντίπαλος.

Και μην ακούω για απουσίες των Τρικάλων. Δεν έπαιζε ο Τσιάρας και έπαιζε ο Ανδρεόπουλος που προέρχεται από τη Super League. Ελειπε ο Γκόλιας και ήταν μέσα ο Χιντζίδης. Ποια η διαφορά; Τα Τρίκαλα είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας".

"Να ξεκουράσουμε τον Τζέκο"

Από κει και πέρα ο κόουτς της Αναγέννησης στάθηκε στη... μοναξιά τού Δημοσθένη Τζέκου. "Περιμένουμε να έρθει ο Κονέ, γιατί ο μοναδικός σέντερ φορ μας είναι ο Τζέκος. Πρέπει να τον ξεκουράσουμε, αλλά και να αποκτήσουμε περισσότερες επιθετικές λύσεις".

Κατέληξε δε σημειώνοντας ότι "στις 22 του μήνα πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να παίξει επίσημο παιχνίδι στον ίδιο ρυθμό για 90 λεπτά".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep