Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίο» Βοσνιάδη και… φιέστα!

Τελευταίο ματς της Επανομής για φέτος και «αντίο» στον τεχνικό, Αλέκο Βοσνιάδη.

Με τον κόσμο της Αναγέννησης να έχει ηθική υποχρέωση να βρεθεί στο «Νίκος Σαράφης», για να αποθεώσει και να χειροκροτήσει θερμά τους παίκτες για τη φετινή χρονιά, η Επανομή υποδέχεται τον Θρασύβουλο (17:00), στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν. Οι πράσινοι θα κυνηγήσουν για λόγους γοήτρου το τρίποντο, μετά από έξι σερί ήττες και για να τερματίσουν στο υψηλότερο δυνατό σκαλί στην κατάταξη.

Πέφτει λοιπόν η αυλαία για μια «χρυσή» φουρνιά παικτών, που διατήρησαν την Αναγέννηση σε τοπ επίπεδο και «υπέγραψαν» αρκετές μεγάλες στιγμές φέτος, με θριάμβους κόντρα σε ιστορικές ομάδες (όπως Λάρισα, Πιερικός και Παναχαϊκή). Η επιτυχημένη σεζόν έφερε την ανάδειξη νέων παικτών, καλό ποδόσφαιρο, αλλά και τη σωτηρία δέκα στροφές πριν το φινάλε.

«Αντίο» στον Βοσνιάδη

Κεντρικό πρόσωπο βεβαίως για τους γηπεδούχους θα είναι ο προπονητής των επιτυχιών, Αλέκος Βοσνιάδης, που μετά από μια τριετία αποχωρεί από την Επανομή, αφήνοντας αδιαμφισβήτητο έργο ως παρακαταθήκη για τον διάδοχό του. Στα αγωνιστικά, για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φυλής δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Γεωργίου και ο στρατευμένος Παγώνης, ενώ αμφίβολοι λόγω ενοχλήσεων είναι οι Καρλάο και Δεινόπαπας. Στον αντίποδα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Καραγιάννης και Πεχλιβανίδης, αλλά και ο Γκέσιος από τραυματισμό. Στην αποστολή μετέχουν οι Ταταρίδης, Μαυροματίδης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Καραμανλής, Ασλανίδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Καραγιάννης, Γκέσιος, Φιρινίδης, Πολίτης, Μπαλασάς, Κουλίδης, Κάτσε, Γεωργιάδης, Τράκις, Καρλάο και Δεινόπαπας.

Τέλος, την Παρασκευή αναμένεται να γίνει η τελευταία συγκέντρωση της σεζόν και πιθανότατα θα διεξαχθεί εορταστικού χαρακτήρα δίτερμα, ανάμεσα στην φετινή ομάδα και την... περσινή (!), που πανηγύρισε την άνοδο, δίκην φιέστας, ενώ θα υπάρξει και απονομή μεταλλίων.

Last modified onΤρίτη, 22 Μάιος 2012 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep