Φανέλα στον ταξίαρχο

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος δεξιώθηκε την Παγκρήτια Ένωση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ.

Γεύμα στους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας της Παγκρήτιας Ένωσης παρέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. Και ο πρόεδρος, Φώτης Τσάλος δεν παρέλειψε να δώσει στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, ταξίαρχο Ιωάννη Κατσιαμάνγκα μία φανέλα των «μελανόλευκων» και αναμνηστικά. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, δεξιώθηκε την Παγκρήτια Ενωση αξιωματικών ελληνικής αστυνομίας, με αφορμή το συνέδριο που έγινε στο Ηράκλειο και στο οποίο συμμετείχαν όλα τα προεδρεία αξιωματικών αστυνομίας όλης της Ελλάδος. Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Ενωση αξιωματικών αστυνομίας Κρήτης και το παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος και ο ειδικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιάννης Στεφανουδάκης.

Αμέσως μετά, ακολούθησε το γεύμα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στους αξιωματικούς της αστυνομίας, στην ταβέρνα «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα». Εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο της Ελληνικής αστυνομίας, ενώ έδωσε στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αξιωματικών Ελλάδος, ταξίαρχο Ιωάννη Κατσιαμάνγκα, μια φανέλα του ΟΦΗ και αναμνηστικά της ομάδας μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 23 Σεπτέμβριος 2017 16:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep