«Φέτος κοιτάζουμε ψηλά»

Ο Νίκος Κουρμπανάς υποστήριξε πως το παιχνίδι με τον Άρη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να είχε φτάσει στο γκολ σε μια από τις κόντρα επιθέσεις που έκανε στο ματς. Ο Νίκος Κουρμπανάς υποστήριξε πως το παιχνίδι με τον Άρη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ο Παναιγιάλειος θα μπορούσε να είχε φτάσει στο γκολ σε μια από τις κόντρα επιθέσεις που έκανε στο ματς.

Ο Νίκος Κουρμπανάς τόνισε πως η αναμέτρηση με τον Άρη κρίθηκε στις λεπτομέρειες και πως στόχος για τον Παναιγιάλειο είναι να φέρει πίσω τον κόσμο του.

Στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα του Αιγίου για να έχει σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα στάθηκε ο τεχνικός της, Νίκος Κουρμπανάς. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδος και την εντός έδρας ήττα με 1-0 τόνισε:

«Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, ανάμεσα σε δύο αρκετά καλες ομάδες. Ο Άρης θα διεκδικήσει την άνοδο φέτος στο πρωτάθλημα. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε καλή πορεία.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην λεπτομέρεια, καθώς ο Άρης ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ και κέρδισε. Ήταν ένα αρκετά ήσυχο παιχνίδι με καλές ομάδες. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Σπανό και του εύχομαι καλή πορεία στην συνέχεια. Για εμάς κάτι πρέπει να γίνει, θα κοιτάξουμε να οργανωθούμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα κοιτάξουμε ψηλά φέτος».

Το παιχνίδι τελικά κρίθηκε στο ένα γκολ.

«Το ποδόσφαιρο έτσι είναι! Δεν το βάζεις εσύ και το βάζει ο αντίπαλος. Ο Άρης ήταν καλύτερος σε εκείνο το σημείο που μπήκε το γκολ. Εμείς σε κόντρα επιθέσεις στην συνέχεια θα μπορούσαμε ίσως να απειλήσουμε».

Η παρουσία του κόσμου που ήταν σημαντική στο γήπεδο; 

«Ο κόσμος ήταν διστακτικός από πέρυσι. Θα προσπαθήσουμε να τον ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Για σήμερα τους ευχαριστούμε που βρέθηκαν κοντά μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 00:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep