«Βασικός στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε για τον απόλυτο στόχο του Άρη που είναι η άνοδος στην Super League. Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε για τον απόλυτο στόχο του Άρη που είναι η άνοδος στην Super League.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος ξεκαθάρισε πως ο Άρης μπαίνει σε κάθε ματς για να κερδίζει, αλλά η άνοδος είναι αυτή που έχει πρώτο ρόλο στο μυαλό τους.

Μετά τη νίκη με 1-0 στο Αίγιο, ο αμυντικός του Άρη μίλησε στην κάμερα του COSMOTE ΤV και τόνισε πως οι «κίτρινοι» σημείωσαν μια δύσκολη νίκη σε δυνατή έδρα και τώρα βλέπουν τα επόμενα ματς.

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, αν και είναι πολύ αργά για πρεμιέρες. Θεωρώ πως ήταν μια δύσκολη νίκη σε μια δυνατή έδρα. Εμείς παίξαμε καλά, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Είστε στην πρώτη θέση του ομίλου μετά την ισοπαλία του Πανιωνίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχετε τον τρόπο να περνάτε στην δεύτερη φάση από αυτούς τους ομίλους;

«Σίγουρα ο Άρης πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίζει. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε και στο Κύπελλο, αλλά πρωταρχικός στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Το επόμενο ραντεβού με τον κόσμο σας είναι το παιχνίδι με την Μπόκα Τζούνιορς στην έδρα σας.

«Τώρα κοιτάζουμε αυτό το παιχνίδι που είναι γιορτή για εμάς και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να γεμίσει το γήπεδο και να δούμε στη συνέχεια τις επόμενες υποχρεώσεις μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017 23:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep