Super League ερχόμαστε

Ο κόσμος του Πανθρακικού πανηγύρισε την άνοδο στην Super League. Ο κόσμος του Πανθρακικού πανηγύρισε την άνοδο στην Super League.

Στην Κομοτηνή γιόρτασαν την άνοδο με μια γιορτή που είχε τα πάντα.

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στην Κομοτηνή το απόγευμα της Κυριακής, αφού πέρα από τη νίκη του Πανθρακικού με σκορ 4-1 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών, οι φίλαθλοι της πόλης συμμετείχαν στη φιέστα, για την επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, αποθεώνοντας τον Σάββα Παντελίδη και τους παίχτες του.

Ήταν γνωστό από τις προηγούμενες μέρες, πως ο αγώνας απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών θα έχει εορταστικό χαρακτήρα για τον Πανθρακικό. Εξάλλου η διοίκηση του συλλόγου είχε ετοιμάσει για το παιχνίδι αυτό μια φιέστα, προκειμένου το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και ο κόσμος, να πανηγυρίσουν μαζί την άνοδο των «πρασίνων» στη Σούπερ Λιγκ. Κάπως έτσι στο ΔΑΚ Κομοτηνής το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκαν περίπου 2.000 οπαδοί, με την προσέλευση του κόσμου πάντως να μην είναι η αναμενόμενη...

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και στη διάρκεια του ημιχρόνου, τα μέλη της μουσικής σχολής «Κιβωτός» ψυχαγωγούσαν τον κόσμο με διάφορα τραγούδια, ενώ μετά το τέλος του ματς ακούστηκε σε μια διαφορετική «εκτέλεση» ο ύμνος του Πανθρακικού.

Από το σημείο αυτό και μετά άρχισαν τα πανηγύρια για την άνοδο, με τη συμμετοχή φυσικά και του κόσμου, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που δεν... κρατήθηκαν και μπήκαν μέσα στο γήπεδο, προσπαθώντας να φτάσουν κοντά στους παίχτες και να τους ζητήσουν τις φανέλες τους. Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη αποσύρθηκαν για λίγο στα αποδυτήρια, προκειμένου να φορέσουν τα ειδικά μπλουζάκια που έχει ετοιμάσει η διοίκηση και τα οποία ανέφεραν: «Σούπερ Λιγκ έχω ανεβεί κι έχω τρελαθεί...»

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση όλων των παιχτών αλλά και του προπονητικού επιτελείου, με τους οπαδούς του Πανθρακικού να αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας της Κομοτηνής, που γιόρτασε σήμερα την επιστροφή της στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως μάλιστα έλεγαν σε «πηγαδάκια» και οι ίδιοι οι παίχτες, τα πανηγύρια θα συνεχιστούν και σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της πόλης, ενώ από αύριο η διοίκηση του Πανθρακικού θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στη Σούπερ Λιγκ.

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2012 22:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep