«Λάμπει» ο Σουντουρά

Τις εντυπώσεις έχει κλέψει στην μέχρι τώρα προετοιμασία της Αναγέννησης Καρδίτσας ο 22χρονος μέσος από το Μάλι, Ουσμάν Σουντουρά.

«Λαχείο» αποδεικνύεται για την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ουσμάν Σουντουρά. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής από το Μάλι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και ο Γιώργος Βαζάκας «τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση. Μάλιστα στους Θεσσαλούς θεωρούν πως αν συνεχίσει να παρουσιάζει την ίδια εικόνα, θα αποτελέσει κομβικό ποδοσφαιριστή εν όψει της νέας σεζόν.

Από κει και πέρα την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της Αναγέννησης πραγματοποίησε το Σάββατο (16/9), Ισμαέλ Ουαταρά. Για την άφιξη του Γάλλου αμυντικού σας ενημέρωσε την Παρασκευή το FL News και χθες τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των «κιτρινόμαυρων».

Την ίδια ώρα στους «κιτρινόμαυρους», βρίσκονται εν αναμονή των διεθνών πιστοποιητικών των Σιάκα Μπακαγιόκο και Μπρούνο Κονέ, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί τις επόμενες μέρες και θα είναι διαθέσιμοι για την αναμέτρηση Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το Κύπελλο. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η ΕΙΜ δεν έχει αποστείλει ακόμα την απόφαση για την έκδοση των δελτίων του.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep