Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζιώγας: «Παίξαμε για την ιστορία μας»

Η αξιοπρέπεια της ΑΕΛ είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως εξήγησε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα (4-1) ο Μιχάλης Ζιώγας δήλωσε:
«Η αξιοπρέπεια της ΑΕΛ είναι αδιαπραγμάτευτη. Παρότι δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και σκοπιμότητα οφείλαμε να νικήσουμε για την ιστορία μας, για την ομάδα μας, τον κόσμο μας και για τη γιορτή που είχαν οι οπαδοί μας. Κατανοούμε τη δύσκολη θέση του αντιπάλου αλλά όμως έπρεπε να παίξουμε για την ιστορία μας και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί παίζαμε με μια ομάδα η οποία ήθελε τουλάχιστον ένα βαθμό ώστε να παραμείνει στην κατηγορία. Είχα πει στους παίκτες βλέποντας βίντεο του Αγροτικού Αστέρα ότι αυτή η ομάδα θα παίξει με πολυπρόσωπη άμυνα και τους είπα να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μη δεχτούμε κάποιο τέρμα γιατί τα πράγματα θα γίνονταν πολύ δύσκολα για εμάς. Στο ημίχρονο ήμασταν πίσω στο σκορ, προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε και κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Βρήκαμε τη δύναμη και του κουράγιο να γυρίσουμε το παιχνίδι παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργώντας φάσεις. Νομίζω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για αυτό. Θα μπορούσαμε μάλιστα στο τέλος να πετύχουμε και άλλα γκολ. Αλλά αυτό που μετράει είναι ότι παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε».

Στο προηγούμενο παιχνίδι το γκολ της ΑΕΛ το πέτυχε ο Τσιάρας. Σήμερα δεν έπαιξε καθόλου. Για ποιο λόγο έγινε αυτό;

«Ξέρετε πάρα πολύ καλά πως υπάρχουν κάποια παιχνίδια που η ΑΕΛ δεν πρέπει να τα αφήνει και να δημιουργούνται φήμες. Παίκτες όπως ο Τσιάρας και ο Γκαλίτσιος έχουν παρόν και μέλλον. Απλώς θα πρέπει να τα στηρίξουμε και να τα βοηθήσουμε δίνοντάς τα χρόνο. Νομίζω ότι με δουλειά είναι σε θέση να βοηθήσουμε πολύ την ΑΕΛ. Πάνω από όλα αγαπάνε και την ομάδα, προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και θα πρέπει κάποτε η ΑΕΛ να ζήσει ανάλογες στιγμές του παρελθόντος έχοντας παίκτες που θα παίζουν και για τη φανέλα».

Σήμερα ήταν μέρα των υποκλίσεων. Τόσο ο Πλιάγκας όσο και εσείς προς τον κόσμο. Σημαίνει κάτι αυτό εκτός του αυθόρμητου της στιγμής;

«Όταν σε χειροκροτεί ο κόσμος οφείλεις και εσύ να το ανταποδόσεις. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς μας για τη στήριξή τους. Δε σημαίνει κάτι περισσότερο. Ίσως εσείς θέλετε να πιστεύετε κάτι άλλο».

Last modified onΚυριακή, 20 Μάιος 2012 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep