"Η ομάδα πρέπει να κερδίζει..."

Ο Γιώργος Βαλεριάνος μίλησε για την "υποχρέωση" του Άρη την φετινή σεζόν.

Ο Άρης μοιάζει καταδικασμένος να κερδίσει την άνοδο στην Super League, μετά και την περσινή αποτυχία. Έτσι ο Γιώργος Βαλεριάνος που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM, δεν δίστασε να δηλώσει πως οι "κιτρινόμαυροι" πρέπει να κερδίζουν και όταν δεν είναι σε καλή μέρα. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το φιλικό με Απόλλωνα Λάρισας:

"Θεωρώ πως από το φιλικό μάθαμε αρκετά πράγματα και έγινε για κάποιον λόγο. Ο λόγος που έγινε έκανε καλό στην ομάδα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Έπρεπε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε. Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε εμένα κάτι. Στην πορεία βρήκαμε ρυθμο. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει ακόμη και όταν δεν είναι καλή. Κοιτάμε το κύπελλο τώρα και προσπαθούμε να ετοιμαστουμε, για να πάνε όλα καλά. Έτσι όπως μας αξίζει. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τους εαυτούς μας.

Για το επίπεδο της ομάδας:

"Η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Και είναι λογικό αυτό. Αρκετά τα άτομα και οι νέοι παίκτες. Η προετοιμασία πλησιάζει στο τέλος της. Έχουμε δουλέψει και ιδρώσει πάρα πολύ και θεωρώ πως είναι λογικό τα πόδια να είναι λίγο πιο βαριά. Αν ήμασταν από τώρα έτοιμοι δεν θα ήταν φυσιολογικό. Υπάρχει θέληση από όλους. "

Για τον Πλατέλλα:

"Αν υπάρχει καλό κλίμα, όσα άτομα και να έρθουν θα δεθεί η ομάδα. Η προσπάθεια και οι συνεχείς προπονήσεις μας φέρνουν σε καλό δρομο και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο, όμως προσπαθούμε να περάσουμε την φιλοσοφία μας και στους νέους παίκτες."

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep